ΡΟΜΑ

Τοροσίδης για τρία χρόνια!

Τοροσίδης για τρία χρόνια!
INTIME SPORTS

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την επισημοποίηση του "γάμου" μεταξύ της Ρόμα και του Βασίλη Τοροσίδη. Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές για τον παίκτη 1,3 εκ.ευρώ.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο μεγάλο λιμάνι και στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Τοροσίδης θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίζει να κάνει εξάσκηση τα ιταλικά του μιας που όλα δείχνουν πως το "Ολίμπικο" θα είναι το νέο του σπίτι.

Μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της Ρόμα και του Ολυμπιακού για την μετακίνηση του παίκτη στην ιταλική πρωτεύουσα, ο "Τόρο" έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στη Ρώμη και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ το μόνο πο απομένει είναι η ανακοίνωση του deal.

Διαβάστε τις δηλώσεις των Τραϊανού Δέλλα και Λεάντρο Γκρέκο σε ιταλικά μέσα για την επικείμενη μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο 27άχρονος διεθνής μπακ θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στο 1.300.000 ευρώ.

Τα ίδια μέσα εκτιμούν ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη όταν και ο "Τόρο" θα έχει περάσει και από το δεύτερο μέρος των ιατρικών τεστ.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναμένεται να βάλουν στο ταμείο τους το ποσό των 500.000 ευρώ.

Από εβδομάδα για προπονητή και Τζιμπούρ

Εν τω μεταξύ, οι συζητήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους τρεις υποψηφίους αντικαταστάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ (Μίτσελ, Όλτρα, Μανθάνο) συνεχίζονται, ωστόσο καμία εξέλιξη δεν θα υπάρχει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας .

Αυτό σημείωναν από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και το απόγευμα της Τρίτης (22/1), τονίζοντας παράλληλα ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καθοδηγηθούν και το Σάββατο στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό (26/1, 17:15), από τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Τέλος κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε την Τετάρτη την ομάδα στην οποία θα δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ανδρέας Τάτος. Οι υποψήφιοι προορισμοί για τον μέσο του Ολυμπιακού είναι δύο, καθώς θα φορέσει είτε τη φανέλα του ΟΦΗ είτε αυτή του Άρη.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ