ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Ζαρντίμ

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Ζαρντίμ
INTIME SPORTS

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Δεν αποκλείεται να φύγει ακόμα και πριν το ματς της Κυριακής.

Δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Πορτογάλος θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Το κλίμα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι βαρύ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έπειτα από την ξαφνική επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη την Πέμπτη (17/1).

Αργά το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα, ξέσπασε έντονη φημολογία πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ακόμα και πριν από το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι φήμες ήταν κάθε άλλο παρά ανυπόστατες και όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. Η απόφαση μοιάζει πως έχει παρθεί και ο Ζαρντίμ στην πραγματικότητα μετρά ώρες στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Ο λόγος της (ενδεχόμενης) απόλυσης του 38άχρονου είναι σαφής. Ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά μπορεί να είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, όμως το θέαμα που παρουσιάζει ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια είναι αποκρουστικό και στην ουσία έχει διώξει τον κόσμο από το γήπεδο.

Παιχνίδι με το παιχνίδι, οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" που βρίσκονται στις κερκίδες του "Γ. Καραϊσκάκης" όλο και λιγοστεύουν και οι διοικούντες αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που παραμονεύει. Γι' αυτόν και αποφασίζουν να απομακρύνουν τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια ομάδα με πλάνο, που πάνω απ' όλα θα παρουσιάζει θέαμα και δεν θα κερδίζει με την ψυχή στο στόμα...

Ήδη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, είτε ο Αντώνης Νικοπολίδης, είτε ο Μπερντ Στορκ που δουλεύει στις ακαδημίες.

Διαβάστε επίσης για την απορία του Ζαρντίμ στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά και το χαίτιρι που έκανε στους ποδοσφαιριστές του μετά από 5 μήνες

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ