ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Γιατί τέτοια κριτική;"

Ζαρντίμ: "Γιατί τέτοια κριτική;"
INTIME SPORTS

Σε κακή κατάσταση ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προπόνηση της Παρασκευής, ζητώντας από τους παίκτες να του εξηγήσουν γιατί τέτοια κριτική και γιατί αμφισβητείται το οικογενειακό κλίμα των αποδυτηρίων. Ποιες οι αντιφάσεις του Πορτογάλου και τι απάντησε ο Πάντελιτς.

Τις τελευταίες ώρες τους στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού διανύει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κι αυτό φαίνεται πως το έχει αντιληφθεί λόγω της έντονης κριτικής που του ασκείται.

Ο ίδιος μάλιστα, δεν κρύβει την απορία του για το γεγονός πως υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση, θεωρώντας πως η ομάδα είναι μια οικογένεια και ότι φέτος είναι καλύτερη από πέρσι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και τους έγραψε στον πίνακα, τα αποτελέσματα, τα γκολ (υπέρ-κατά) και όσα πέτυχε η ομάδα στην Ευρώπη φέτος και πέρσι.

"Που είμαστε χειρότεροι" Τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε καλύτεροι. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί μας κάνουν τέτοια κριτική;", είπε γεμάτος αγανάκτηση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ οι παίκτες τον παρακολουθούσαν δίχως να παρέμβουν. Μονάχα ο Πάντελιτς τον ρώτησε "ποιοι" εννοεί πως του ασκούν κριτική.

Το παράδοξο και αρκετά αντιφατικό είναι πως ο 38αχρονος προπονητής των "ερυθρολεύκων", την μια στιγμή ισχυριζόταν πως η ομάδα του είναι καλύτερη απ' ό,τι πέρσι και στη συνέχεια έκανε παρατηρήσεις: "Πρέπει να παίζουμε πιο απλά, πιο γρήγορα, πιο επιθετικά, να κάνουμε αυτό που θέλει ο κόσμος".

"Λένε ότι δεν είμαστε οικογένεια, ότι δεν έχετε καλή συμπεριφορά. Γιατί;", είπε και στη συνέχεια έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές του να βγουν για προπόνηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ