ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πως ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Πως ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το χαλάρωμα, το δείπνο και η βιντεοανάλυση.

Τέτοια σαββατοκύριακα όπως αυτό που διανύουμε δεν βιώνουν και πολλά κάθε χρόνο στον Ολυμπιακό. Άλλωστε πόσες φορές το χρόνο παίζουν κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο και πόσες φορές νιώθουν αυτή την ένταση και το πάθος των αγώνων;

Η εβδομάδα ξεκίνησε για τους Νταμπλούχους Ελλάδας με γεύση από ντέρμπι έστω κι αν υπήρχε πρώτα το ματς με την Άρσεναλ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τους να τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να κλείσουν στόματα.

Η συνέχεια ενόψει ντέρμπι δόθηκε την Τετάρτη, μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ, με τους "ερυθρολεύκους" να ξεκινούν την προετοιμασία τους. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τους "κανονιέρηδες" ή έστω στην μεγαλύτερη διάρκεια έκαναν αποθεραπεία και από την Πέμπτη άπαντες (πλην του Αβραάμ Παπαδόπουλου) μπήκαν σε φουλ ρυθμούς.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή στην προτελευταία προπόνηση των Πρωταθλητών πριν το ΟΑΚΑ, βρέθηκαν στου Ρέντη αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών, που έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

Και πάμε τώρα στο Σαββατοκύριακο, να δούμε πως το βιώνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού:

  • Το Σάββατο ξεκίνησε με μια πρωινή προπόνηση στις 10:30. Εκεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε πολλή στην τακτική και έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, ενώ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς. Διαβάστε αναλυτικά εδώ...
  • Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές έφυγαν από του Ρέντη και είχαν ελεύθερο χρόνο.
  • Στις 19:00-19:30 επιστρέφουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί και αργότερα να κοιμηθούν.
  • Το πρωί (10:30) όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα κάνουν κανονικά προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι κάνουν συνήθως χαλάρωμα (τρέξιμο-διατάσεις-πασούλες).
  • Στη συνέχεια, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συγκεντρώνει τους ποδοσφαιριστές του και τους δείχνει βίντεο, προκειμένου να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι και διαβασμένοι.
  • Στις 13:00-13:30 είναι ώρα για το φαγητό. Το μενού περιλαμβάνει συνήθως, μακαρόνια, κοτόπουλο, ρύζι, σαλάτες, σολομό και μοσχαράκι. Όχι όλα μαζί, αλλά κάτι απ' αυτά.
  • Στη συνέχεια, είναι ώρα για χαλάρωση και ηρεμία πριν από το μεγάλο ντέρμπι και την αναχώρηση του πούλμαν για το ΟΑΚΑ το μεσημέρι.
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ