ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζήτησαν νίκη στο ντέρμπι οι οργανωμένοι

Ζήτησαν νίκη στο ντέρμπι οι οργανωμένοι
INTIME SPORTS

Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Παρασκευή (7/12) και ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τα νέα της προπόνησης

Επίσκεψη από τους φιλάθλους της ομάδας δέχθηκαν την Παρασκευή (7/12) οι παίκτες του Ολυμπιακού στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7, έδωσε το παρών στην προπόνηση των "ερυθρόλευκων" και ζήτησε από τους παίκτες να φύγουν νικητές από το ντέρμπι της Κυριακής (9/12) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

" Θέλουμε τη νίκη αυτή όσο τίποτε άλλο. Ξέρει όλος ο κόσμος ότι είσαστε καλύτεροι. Αλλά θέλουμε να το δείξετε μέσα στο γήπεδο και χωρίς ανάσα. Να μην σταματήσετε, να μην πατήσετε φρένο! Βλέπετε τι πόλεμο μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα. Τα ΜΜΕ, οι άνθρωποι τους.

Παντού κάθε μέρα εκτοξεύουν λάσπη και στην ομάδα και στον πρόεδρο. Οι οπαδοί μας είναι οι μόνοι που πάνω τους εξαντλείται η αυστηρότητα των αρχών και οι άλλοι έχουν ασυλία. Μπείτε στο ΟΑΚΑ και δώστε απαντήσεις. Εσείς ξέρετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπου και να πάτε και θα σας στηρίζουμε. Όμως αυτό που θέλουμε είναι αυτή η νίκη.

Νικήστε τους εκεί μέσα. Παίξτε για πάρτη σας, παίξτε, παίξτε για εμάς, παίξτε για να κλείσουν τα στόματα τους όλοι αυτοί που όλη μέρα πολεμάνε τον Ολυμπιακό μας. Μην είστε χαλαροί ούτε ένα λεπτό...τελειώστε τους!", είπαν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί στους παίκτες του συλλόγου.

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" για το ντέρμπι της Κυριακής, αυτή συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση στο Ρέντη και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έδωσε έμφαση στον τομέα της τακτικής, αλλά και στο κομμάτι των στημένων φάσεων, που αποτελεί ένα από τα φετινά αγωνιστικά όπλα των Πειραιωτών.

Ακολούθησε δίτερμα, όπου έδινε συνεχώς οδηγίες για τον τρόπο που θέλει να αναπτύσσεται η ομάδα του στην επίθεση αλλά και να αναχαιτίζει στην άμυνα τους αντιπάλους.

Μοναδικός απών από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επανέλθουν στο γήπεδο στις 10.30, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ