ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Δίχως τους Βλαχοδήμο, Παπάζογλου, Τάτο, Ντιακιτέ και Ζαραδούκα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους άφησε εκτός αποστολής. Μέσα ο Φετφατζίδης. Πάθος, ένταση και ωραία γκολ στην προπόνηση. Δείτε τους "εκλεκτούς" και τα πλάνα του Πορτογάλου κόουτς.

Μετά από 4 προπονήσεις (η πρώτη είχε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν σε όλο το διάστημα ή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (Κυριακή 9/12, 19:30).

Οι Πειραιώτες έκαναν ό,τι έκαναν αυτές τις ημέρες, άκουσαν την Δευτέρα τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη και την Παρασκευή το μήνυμα των οργανωμένων , δούλεψαν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν και πλέον είναι έτοιμοι για την σπουδαία αναμέτρηση.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του εκτός του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου και έτσι κατέστρωσε σχέδια με όλα τα όπλα στα χέρια του.

Φυσικά στην αποστολή δεν χωρούν όλοι οι ποδοσφαιριστές και έτσι ο Πορτογάλος αναγκάστηκε να "κόψει" αρκετούς. Συγκεκριμένα, οι Βλαχοδήμος, Παπάζογλου, Τάτος, Ντιακιτέ και Ζαραδούκας δεν θα βρίσκονται ούτε καν στον πάγκο για το μεγάλο ντέρμπι, τη στιγμή μάλιστα που ο άσος από το Μάλι για παράδειγμα, έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στην Άρσεναλ και τα πήγε αρκετά καλά. Το "όλοι οι καλοί χωράνε", δεν ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση.

Αντίθετα, στη λίστα με τους εκλεκτούς του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, που βέβαια δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ επιστρέφει ο Φρανσουά Μοδέστο που έμεινε εκτός στο ματς με τους "κανονιέρηδες".

Αναλυτικά στην αποστολή περιλαμβάνονται οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Τι έγινε στην προπόνηση

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε πολλή στο κομμάτι της τακτικής, δίχως όμως να δοκιμάζει ενδεκάδες ενόψει του ντέρμπι. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλούσε συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να κάνουν ό,τι ακριβώς θέλει και στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες έριξαν το βάρος τους στην λειτουργία της ομάδας κατά τη διάρκεια στημένων φάσεων αλλά και κανονικών, ενώ το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν περίσσιο πάθος και ένταση κατά τη διάρκεια του διτέρματος. Δεν έλειψαν μάλιστα τα ωραία γκολ!

Οι αλλαγές του Ζαρντίμ

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Άρσεναλ, αφού την Τρίτη αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, όπως τον Φρανσουά Μοδέστο. Ο Κορσικανός άσος αναμένεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα αντί του Φέισα, έχοντας δίπλα του τον Γιάννη Μανιάτη.

Στο βασικό σχήμα επιστρέφει και ο Χολέμπας (ήταν τιμωρημένος στο Τσάμπιονς Λιγκ) στη θέση του Ντιακιτέ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε δίπλα στον Μανωλά τον Σιόβα αντί του Κοντρέρας. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί επίσης ο Αριέλ Ιμπαγάσα που ήταν στον πάγκο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και οι Φουστέρ, Μήτρογλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ