ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέντε λόγοι που ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει την Άρσεναλ

Πέντε λόγοι που ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει την Άρσεναλ

Στον Ολυμπιακό δεν σκέφτονται τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο την Άρσεναλ καθώς υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους πρέπει και θέλουν να την κερδίσουν την Τρίτη (4/12, 21:45).

Το ματς με τον Πλατανιά πέρασε και την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σαν να ξεχάσαμε κάτι όμως... Αναφερόμαστε φυσικά στην μεγάλη αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη με αντίπαλο την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Δημήτρης Σιόβας LIVE στην εκπομπή Superball, σήμερα στις 21:45! Ετοιμαστείτε και στείλτε τις ερωτήσεις σας στον αμυντικό του Ολυμπιακού. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης.

Πολλοί νομίζουν πως το παιχνίδι είναι αδιάφορο, αλλά κάνουν μεγάλο λάθος αφού υπάρχουν αρκετοί λόγοι που ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το τρίποντο την Τρίτη το βράδυ (4/12, 21:45).

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

  • Πρόκειται για ένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
  • Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε αλλά θέλει τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ, γιατί οι βαθμοί μπορεί να τον κάνουν καλύτερο τρίτο και κατά συνέπεια να έχει καλύτερη και ευνοϊκότερη κλήρωση στο Europa League.
  • Μια νίκη απέναντι στην Άρσεναλ, όπως κι αν έρχεται σε όποιο ματς κι αν την πετύχεις, δίνει μεγάλη προβολή και "φτιάχνει" το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και γενικότερα σ' όλο τον κόσμο.
  • Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική παράδοση με τους "κανονιέρηδες" και θέλει να την συνεχίσει. Οι Πειραιώτες μετρούν δύο νίκες στο "Καραϊσκάκης" στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να τριτώσει το καλό. Δεν είναι και λίγο να μετρά μόνο νίκες απέναντι στην ομάδα του Βενγκέρ, στο γήπεδό σου.
  • Ο κύκλος των "ερυθρολεύκων" στο Τσάμπιονς Λιγκ κλείνει και δεν υπάρχει ιδανικότερο σενάριο από τη νίκη για να ξεκινήσει κάτι καλό στο Europa League. Μην ξεχνάμε πως σε κάθε νίκη, οι Πειραιώτες βάζουν 1.000.000 ευρώ στα ταμεία τους.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η αναμέτρηση είναι κάθε άλλο παρά αδιάφορη και γι' αυτό ο κόσμος αναμένεται και επιβάλλεται να δώσει δυναμικό παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να δημιουργήσει την εξαιρετική ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει σε όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε για τον 17χρονο Άγγλο που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ανακοινώνεται ότι για τον αγώνα του UEFA Champions League με την Άρσεναλ, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» έξω από την θύρα 25, την Κυριακή (02/12) με ώρες 10:00 – 15:00, την Δευτέρα (03/12) με ώρες 10:00 – 18:00 και θα συνεχιστεί και την Τρίτη (04/12), από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 50 € & 100 € (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ