ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πατάει Ελλάδα ο Ντομίνγκος!

Πατάει Ελλάδα ο Ντομίνγκος!
INTIME SPORTS

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια κανόνισε να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Οι τελευταίες μάλιστα φήμες τον θέλουν να δηλώνει "παρών" και στην αποψινή φιέστα!

Μπορεί η επίσημη γραμμή του Ολυμπιακού να είναι πως "μεταγραφικά και προπονητολογία παγώνουν μέχρι τη φιέστα για το νταμπλ" ωστόσο το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι που κρατούν στις τύχες τους τα ηνία του πειραϊκού συλλόγου δεν είναι διατεθειμένοι για χρονοτριβή.

Οι ζυμώσεις και οι επαφές για την εύρεση ενός ξένου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ενώ όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός ότι οι φίλοι της ομάδας δεν θα περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο για να μάθουν τον "εκλεκτό".

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Ντομίνγκος Πασιένσια όχι μόνο έχει κερδίσει έδαφος έναντι των άλλων μνηστήρων του ερυθρόλευκου πάγκου, αλλά αναμένεται μέχρι την Πέμπτη στη χώρα μας για να συζητήσει με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Μάλιστα, αργά το βράδυ της Τρίτης διέρρευσε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο 43χρονος τεχνικός θα βρεθεί την Τετάρτη (9/5) στην Ελλάδα αλλά και θα βρεθεί το απόγευμα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ώστε να παρακολουθήσει διά ζώσης την γιορτή των φίλων της ομάδας για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος και του 25ου Κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κύκλος συζητήσεων των δύο πλευρών από την Πέμπτη, με τους "ερυθρόλευκους" να επιθυμούν να κλείσει γρήγορα το θέμα του τεχνικού για να ξεκινήσει νωρίς ο προγραμματισμένος ενόψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πασιένσια είχε κασέ 650.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τους συμπατριώτες του να εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να βρει τη "χρυσή τομή" μαζί του με ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε τις δηλώσεις των Μιραλάς, Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου κατά την παρουσίαση της επετειακής φανέλας για το 39ο πρωτάθλημα αλλά και το τι δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Status.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ