ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλαγή σκυτάλης στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Αλλαγή σκυτάλης στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Παρελθόν οι Σίνισα Γκόγκιτς και Άλεξ Κάσερες από τον Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκε και επίσημα ως υπεύθυνος Ακαδημιών ο Μπερντ Στορκ. Διαβάστε το βιογραφικό του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Γκόγκιτς και Κάσερες μετά την αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους κ. κ. Σίνισα Γκόγκιτς και Άλεξ Κάσερες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές επαγγελματικές τους επιλογές".

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Μπερντ Στόρκ ως υπεύθυνου των Ακαδημιών της ομάδας. Ο Γερμανός προπονητής, που έχει διατελέσει σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα σαν βοηθός, δούλευε ήδη ένα σχεδόν μήνα στο Ρέντη και τώρα οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν τη συνεργασία μαζί του.

Η δουλειά του Στορκ έχει ήδη αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα, ενώ ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που επανέφερε στο προσκήνιο τον νεαρό γκολκίπερ (22 ετών) Νίκο Παπαδόπουλο απορώντας γιατί δεν έχει προσεχθεί ο παίκτης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο 49χρονος τεχνικός έχει παρακολουθήσει όλες τις προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ρέντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Μπερντ Στορκ αναλαμβάνει από σήμερα επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει μακρά εμπειρία σε τμήματα υποδομών μεγάλων συλλόγων της πατρίδας του και παρουσία στο προπονητικό τιμ συλλόγων όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Χέρτα Βερολίνου και η Στουτγκάρδη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ