ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασιένσια στο Sport24.gr: "Πρώτος ο Ολυμπιακός, χαρούμενος ο Μπέντο"

Πασιένσια στο Sport24.gr: "Πρώτος ο Ολυμπιακός, χαρούμενος ο Μπέντο"
Ολυμπιακός, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος προπονητής, Ντομίνγκος Πασιένσια, πατέρας του Γκονσάλο, είδε από τα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης" το Ολυμπιακός - Αστάνα και μίλησε στο Sport24.gr για τους "δυνατούς ερυθρόλευκους", τον "χαρούμενο Μπέντο" και τον γιο του με το "σημαντικό βήμα της καριέρας του". (PHOTO).

Ένας... εκλεκτός επισκέπτης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/10) στα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης". Η αναφορά στον Ντομίνγκος Πασιένσια, τον Πορτογάλο προπονητή, πατέρα του επιθετικού του Ολυμπιακού, Γκονσάλο. Ο 47χρονος παρακολούθησε τη νικηφόρα (4-1) αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" με την Αστάνα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να δει τον γιο του.

Ο Γκονσάλο, βέβαια, δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα που έχουν δηλώσει οι Πειραιώτες, όμως παρακολούθησαν μαζί το ματς και μετά τη λήξη του έφυγαν παρέα από το Φάληρο. Το Sport24.gr συνάντησε τον Ίβηρα τεχνικό και είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει μαζί του δυο κουβέντες. Και για τον 22χρονο γιο του, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει παίξει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά και για τη νίκη των Πειραιωτών απέναντι στους Καζάκους.

Πασιένσια στο Sport24.gr: "Πρώτος ο Ολυμπιακός, χαρούμενος ο Μπέντο"

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια (αριστερά), το βράδυ της Πέμπτης έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Ντομίνγκος, το όνομα του οποίου ακούστηκε κατά το παρελθόν για τον Ολυμπιακό, σχολίασε για την επικράτηση των "ερυθρόλευκων", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League:" Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός. Είδα μια ομάδα που ήλεγχε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος και που κράτησε με ασφάλεια το προβάδισμά της. Πιστεύω ότι μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και θα δείξει εάν μπορεί να περάσει στα νοκ-άουτ".

Πασιένσια στο Sport24.gr: "Πρώτος ο Ολυμπιακός, χαρούμενος ο Μπέντο"

Ο Πασιένσια σε παιχνίδι κατά τη θητεία του στον πάγκο της Σπόρτινγκ (2011-2012)

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του και συνομήλικό του προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, ο οποίος δείχνει να βάζει σε μια... σειρά την ομάδα του Πειραιά. Υποστήριξε ότι μίλησε μαζί του μετά το παιχνίδι με την Αστάνα, λέγοντας: " Συζήτησα με τον Πάουλο, αλλά λίγο, για ποδόσφαιρο. Μου φαίνεται ότι είναι χαρούμενος εδώ, που μπορεί και προπονεί μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχει δυνατή ομάδα. Χρειάζεται χρόνο, όπως είναι φυσιολογικό, γιατί ανέλαβε όταν είχε ξεκινήσει η σεζόν".

Ο πρώην προπονητής της Ακαντέμικα, της Μπράγκα, της Σπόρτινγκ, της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, της Καϊσέρισπορ, της Σετούμπαλ και του ΑΠΟΕΛ, καταλήγοντας, μίλησε για τον γιο του, ο οποίος το καλοκαίρι ήρθε στο λιμάνι ως δανεικός από την Πόρτο. Κατά τον Ντομίνγκος, ο Γκονσάλο έχει κάνει πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του.

Πασιένσια στο Sport24.gr: "Πρώτος ο Ολυμπιακός, χαρούμενος ο Μπέντο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκονσάλο Πασιένσια (αριστερά) σε μονομαχία με τον Γιοβάνοβιτς της ΑΕΛ

Είπε: "Για τον Γκονσάλο είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει (σ.σ αναπτυχθεί) έξω από τη γενέτειρα του, γιατί έχει δεσμό πολλών ετών με την Πόρτο. Κι επίσης να παίξει σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ο επιθετικός διαμορφώνεται με το χρόνο και πρέπει πάντα να δουλεύει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός, 4-1 την Αστάνα
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Άσο ημίχρονο - ΠΑΟΚ τελικό
Μπέντο: "Δεν μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα η Αστάνα"
Ο Παναθηναϊκός θυμίζει τον κακό Ολυμπιακό των 00’s
Θεωρίες των άκρων
Ερνέστο μήπως είδες τον Πάουλο;

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ