ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Πανθρακικός

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Πανθρακικός
Ιμπαγάσα INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα τα εξωαγωνιστικά (κυρίως) θέματα που δεν είδατε στο ματς Ολυμπιακός-Πανθρακικός. Η συζήτηση Μαρινάκη-Θεοδωρίδη-Τζιμπούρ, η αγάπη του Μασάντο για την οικογένειά του, το πανό για το Χίλσμπορο, το χειροκρότημα στον "αιώνιο" και η Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και κατά συνέπεια στις νίκες, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δύσκολα θα τα βρει σκούρα απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Πανθρακικός και κόντρα στις περισσότερες ομάδες της Superleague.

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο την αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής επικρατώντας χαλαρά με 4-1, όμως όλα αυτά τα διαβάσατε και στην ανασκόπηση του αγώνα και στην αρθρογραφία του Παντελή Διαμαντόπουλου.

Πάμε λοιπόν σε όσα δεν είδατε, δεν έδειξαν οι κάμερες ή έστω δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, όμως έχουν κι αυτά το δικό τους ενδιαφέρον. Ξεκινάμε λοιπόν...

Η κουβέντα της διοίκησης με τον Τζιμπούρ

Αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του ματς και πριν από το ζέσταμα των δύο ομάδων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνομιλία κοντά στην φισούνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον Κούλη Δουρέκα. Στην παρέα προστέθηκε μετά από λίγο και ο Τζιμπούρ, όταν βγήκε για την αναμενόμενη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός ζητά δικαιοσύνη για την Λίβερπουλ

Έχει ξεσπάσει πολύς ντόρος με την δικαίωση των νεκρών φιλάθλων της Λίβερπουλ στην τραγωδία του Χίλσμπορο. Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ που έδειξαν ευαισθησία για το περιστατικό, αλλά κι αυτοί του Ολυμπιακού ζητούν δικαιοσύνη για τις 96 αδικοχαμένες ψυχές. Εξου και το χαρακτηριστικό πανό που αναρτήθηκε στο πέταλο των οργανωμένων της ομάδας.

Μην ξεχνάμε πως οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές σχέσεις, αφού και ο Ολυμπιακός έχει βιώσει παρόμοια τραγωδία και έχει χάσει 21 δικά του παιδιά στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Έγινε το μακρινό 1981 (8 Φλεβάρη), όμως ποιος θα το ξεχάσει;

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Πανθρακικός
Ο Ολυμπιακός ζητά δικαιοσύνη για την Λίβερπουλ

Το χειροκρότημα σε έναν πρώην "αιώνιο"

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έγινε το κόκκινο πανί για τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, του Παναθηναϊκού, αφού με γκολ του ο Πανθρακικός πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα του. Λίγες μέρες αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός δέχτηκε το χειροκρότημα από φιλάθλους του Ολυμπιακού! Συγκεκριμένα, λίγο μετά από ένα σουτ του που κατέληξε άουτ αλλά και στην αλλαγή του, αρκετοί φίλοι των "ερυθρολεύκων" χάρισαν χειροκρότημα στον έμπειρο φορ, αφού εκείνος του χάρισε το +7 από τον "αιώνιο" μια εβδομάδα νωρίτερα. Αμοιβαία είναι αυτά...

Η οικογένεια του Μασάντο

Ο Πάουλο Μασάντο έφυγε ευχαριστημένος από τα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όχι μόνο επειδή η ομάδα του πήρε τη νίκη και έκανε το 4 στα 4 στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και επειδή συνάντησε την οικογένειά του.

Οι γονείς του Πορτογάλου βρέθηκαν στον Πειραιά και αντάμωσαν τον γιό τους, με τον οποίο τα είπαν μετά το τέλος του ματς. Να σημειώσουμε πως ο Πορτογάλος βγήκε από τα αποδυτήρια με κάλτσες αλά Φέμερλινγκ που έγραφαν το όνομα του.

Ο κόσμος ανυπομονεί για τον τίτλο

Με τη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός έφτασε στο +10 και περιμένει να δει αν θα διατηρηθεί αυτό το προβάδισμα από τον Παναθηναϊκό, αφού οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο την Δευτέρα στην Λιβαδειά. Το προβάδισμα είναι μεγάλο και ο κόσμος ανυπομονεί για το 40ο πρωτάθλημα ακόμη κι αν βρισκόμαστε μόλις στον Σεπτέμβρη. Μέχρι που ακούσαμε το σύνθημα: "Και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές", κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί αρχή της σεζόν. Να πούμε πάντως πως παρά την απογοήτευση από την ήττα κόντρα στην Σάλκε, με τον Πανθρακικό κόπηκαν 14.244 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 128.599 ευρώ.

* Δύο τραυματισμούς είχαμε μετά το ματς με τον Πανθρακικό και οι δύο είναι θλάσεις στον δεξί οπίσθιο μηριαίο. Ο Τοροσίδης είναι πιο βαριά και χάνει την Άρσεναλ, ενώ ο Αμπντούν θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

* Οι Πειραιώτες έχουν την Δευτέρα ρεπό.

Εσείς διαβάστε: Ό σα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Πανθρακικός, Αγωνία για Τοροσίδη, πάει Αμερική ο Αβραάμ, Ζαρντίμ: "Ο Κάρολ στην Ελλάδα, ο Μέγκιερι στην Ευρώπη", Ιμπαγάσα: "Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας", Θεοδωρίδης: Εγώ τους θέλω "τσαμπουκάδες", Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-1.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ