ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία για Τοροσίδη, πάει Αμερική ο Αβραάμ

Αγωνία για Τοροσίδη, πάει Αμερική ο Αβραάμ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να χάσει τον Βασίλη Τοροσίδη για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες λένε οι πρώτες εκτιμήσεις. Πετάει για Αμερική ο Αβραάμ.

Ο Έλληνας άσος έγινε αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Πανθρακικός, στον οποίο οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 3-1, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως όταν κάθισε στον πάγκο τοποθετήθηκε στο πόδι του πάγος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Βασίλης Τοροσίδης θα υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις την Δευτέρα και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Πετάει για Αμερική ο Παπαδόπουλος

Αύριο πετάει ο Αβραάμ για Νέα Υόρκη μαζί με τον γιατρό του Ολυμπιακού. Έκανε κάποιες εξετάσεις που έδειξαν πως είναι καλύτερα απ' όσο περίμενε και ο πιο αισιόδοξος στην ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα γυρίσει νωρίτερα, απλά είναι πολύ ευχαριστημένοι με την εξέλιξη της υγείας του. Ο γιατρός θα πάει μαζί το για να παραδώσει φακέλους και να μιλήσει με τους άλλους γιατρούς και θα γυρίσει Τρίτη-Τετάρτη. Ο Αβραάμ θα μείνει 4 εβδομάδες στις ΗΠΑ.

Τέλος να πούμε πως ο Τζαμέλ Αμπντούν εξετασθεί από τους γιατρούς του Ολυμπιακού καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για θλάση ελαφριάς μορφής. Και οι δυο παίκτες να κάνουν αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, με τον Τόρο να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ