ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: Εγώ τους θέλω "τσαμπουκάδες"

Θεοδωρίδης: Εγώ τους θέλω "τσαμπουκάδες"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης διέψευσε τα επεισόδια στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, λέγοντας πως είναι δική του εντολή οι παίκτες να έχουν περισσότερο πάθος (videos).

"Πραγματικά ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλός. Στη συνέχεια τον περιμένω ακόμα καλύτερο και μην ξεχνάτε πως έχουμε ένα ρόστερ 24 παικτών, με καλούς χαρακτήρες.

Είναι λογικό να υπάρχει ένταση και πάθος για το ποιος θα παίξει μπάλα. Πιστεύω πως αυτό το στάδιο το περάσαμε, ο Ολυμπιακός θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο με πολλούς", είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

"Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Αυτός είναι ο σκοπός μας να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας. Όσον αφορά το πάθος και την ένταση, να ξέρετε πως εγώ τα προκαλώ στην προπόνηση. Θα γίνονται μάλιστα πιο δυνατά όσο περνάει ο χρόνος. Είναι από την αιγίδα τη δική μου", είπε όσον αφορά τα επεισόδια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και συνέχισε:

"Να ξέρετε πως όλη αυτή η ένταση γίνεται σε κάθε ομάδα 30-40 φορές σε κάθε προπόνηση. Θέλω παίκτες δυνατούς και ψυχωμένους.

Όλοι περίμεναν σήμερα τον Ολυμπιακό να κάνει γκέλα, ας το λέω ευθέως, αλλά έχουμε το τρόπο και τα παιδιά καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι". ψυχωμένος

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ