ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπαγάσα: "Τον κόσμο στο πλευρό μας"

Ιμπαγάσα: "Τον κόσμο στο πλευρό μας"
Ιμπαγάσα INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό τους.

"Ήταν πολύ σημαντικό μετά από μια ήττα που επιστρέψαμε στις νίκες. Στα πρώτα 30 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και πετύχαμε γρήγορα γκολ.

Στη συνέχεια η απόδοση μας έπεσε κάπως. Δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε βήμα - βήμα", είπε αρχικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα και συνέχισε:

"Ευχαριστώ τον κόσμο και είναι πολύ κρίμα που τον στεναχωρήσαμε στην ήττα από τη Σάλκε. Πρέπει ο κόσμος να δείξει πίστη σε αυτή την ομάδα. Τον θέλουμε δίπλα μας όταν θα πανηγυρίσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα.

Ξέρω ότι ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά φέτος και για αυτό τα δίνω όλα σε κάθε ματς. Θα δούμε στο τέλος", κατέληξε.

Κοντρέρας: "Ο Μανωλάς έχει ταλέντο"

Ο Χιλιανός στόπερ δήλωσε: "Θέλαμε να επανέλθουμε ύστερα από την ήττα από τη Σάλκε και να δείξουμε πως η ομάδα ξέρει τον τρόπο να νικάει.

Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, ενώ είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι δίπλα σε ένα παιδί που έχει τόσο ταλέντο, όπως είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Πρώτα απ’ όλα έχουμε την υποχρέωση να πηγαίνουμε μπροστά στο ελληνικό πρωτάθλημα και έπειτα να ψάξουμε το καλύτερο κόντρα στην Άρσεναλ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ