ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μιχάιλοβιτς για τη θέση του Βαλβέρδε

Ο Μιχάιλοβιτς  για τη θέση του Βαλβέρδε

Οι Σέρβοι στέλνουν τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Σενάριο περί επιστροφής με τη μορφή δανεισμού του Φερνάντο Μπελούστσι.

Ποδόσφαιρο και επιστημονική φαντασία πηγαίνουν ορισμένες φορές μαζί, ειδικά σε περιόδο μεταγραφών και... λήξης συμβολαίων.

Στη Σερβία κατέληξαν σε έναν από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, παρότι οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν την παραμονή του Ισπανού προπονητή στην ομάδα.

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο παλαίμαχος αμυντικός με το "φαρμακερό" σουτ, αποτελεί σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του ένα από τα φαβορί για να διαδεχθεί τον Βαλβέρδε.

Ο 42χρονος που έκλεισε την ποδοσφαιρική καριέρα του στην Ίντερ και ξεκίνησε την πορεία του ως βοηθός προπονητή στους "νερατζούρι" δεν έχει δουλειά από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με τη Φιορεντίνα.

Εν τω μεταξύ ένα ένα πέφτουν τα ονόματα στο τραπέζι των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Μ ετά τα δημοσιεύματα για την απόκτηση του Λούτσο Γκονσάλες επανήλθε στην επικαιρότητα η περίπτωση του πρώην "ερυθρόλευκου", Φερνάντο Μπελούστσι, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί μόνο ως "δανεικός" από την Πόρτο.

Τέλος, η εφημερίδα "SportDay" αναφέρει πως πραγματοποιήθηκε ταξίδι ανθρώπου του Ολυμπιακού στη Γερμανία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Κροάτη επιθετικό του Αμβούργου, Μλάντεν Πέτριτς.

Μακριά από όλα αυτά ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19.30) τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη για να παραμείνει μπροστά από τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ