ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λούτσο Γκονσάλες!

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λούτσο Γκονσάλες!

Τον Αργεντινό σταρ της Μαρσέιγ, Λούτσο Γκονσάλες, θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, που αναφέρει μάλιστα πως είναι αποκλειστικό τους θέμα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και videos!

Κεντρικό θέμα στο γαλλικό σάιτ Mercato365.com είναι ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα γίνεται λόγος για επίσημο ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά προς την Μαρσέιγ, για τον Λούτσο Γκονσάλες. H ιστοσελίδα μάλιστα, γράφει πως είναι αποκλειστικό!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε μ' ένα καράβι λεφτά από την Πόρτο, δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Μασσαλία και είναι έτοιμος να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, για το καλό και το δικό του και της ομάδας.

Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία και ο Ολυμπιακός, όπου σύμφωνα με τους Γάλλους, αρχικά ζήτησε να μάθει αν πωλείται ο 30χρονος άσος και αφού έγινε γνωστός πως ο ίδιος θέλει να φύγει τον Γενάρη, ανακοίνωσε το ενδιαφέρον του στην Μαρσέιγ.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας (δείτε φώτο), οι Μασσαλοί κοστολογούν τον Λούτσο Γκονσάλες στα 5.000.000 ευρώ και ενδιαφέρον εκτός από τον Ολυμπιακό έχουν δείξει αρκετές ομάδες, όπως η Φιορεντίνα και η Έβερτον, μεταξύ άλλων.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Λούτσο Γκονσάλες!

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 30χρονος διεθνής Αργεντινός που πήγε ως μεγάλος σταρ στην Γαλλία, δεν κατάφερε να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκοράρει. Το είχε κάνει άλλωστε στην πρεμιέρα του Champions League στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου χάρη στο γκολ του, η Μαρσέιγ έφυγε νικήτρια και ήταν ένας από τους λόγους που πήρε στη συνέχεια πήρε την πρόκριση για την φάση των "16".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για παίκτη της Μαρσέιγ, όμως μέχρι στιγμής όλα τα φλερτ δεν έχουν μετατραπεί σε γάμο. Η αρχή έγινε με τον Μπεν Αρφά πριν δύο χρόνια όπου δεν ήθελε να μετακομίσει στον Πειραιά και τελικά οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τον Ντάτολο, ενώ υπήρξαν φήμες και για Βαλμπουενά και Ζινιάκ.

Λίγα λόγια για τον... Comandante

Ο Αργεντινός σταρ της Μαρσέιγ, γεννήθηκε στις 19 Γενάρη του 1981 στο Μπουένος Άιρες και μπορεί να παίξει σ' όλες τις θέσεις της επίθεσης και διακρίνεται για τα φαρμακερά του σουτ, τις εξαιρετικές του πάσες, τις ντρίμπλες, αλλά και τις ηγετικές του ικανότητες. Για το τελευταίο χαρακτηριστικό του μάλιστα, τον αποκαλούν "Comandante"!

Η καριέρα του ξεκίνησε από πολύ νωρίς, αφού στα 14 του πήγε στην Ουρακάν, στην οποία έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Απριλίου του 1999. Το 2002 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία έμεινε τρία χρόνια και το 2005 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Πόρτο.

Στην μόνιμη πρωταθλήτρια της Πορτογαλίας έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, έγινε αρχηγός της και έζησε μεγάλες στιγμές. Όλα αυτά "ανάγκασαν" την Μαρσέιγ να δώσει 18.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, κάτι που όμως σίγουρα δεν της βγήκε σε καλά.

Όπως σας προαναφέραμε, ο Comandante δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην ομάδα της Μασσαλίας και ψάχνει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Τέλος, με την Εθνική Αργεντινής έχει 44 συμμετοχές, ενώ βρισκόταν στην αποστολή στο Μουντιάλ του 2006, αλλά και σε δύο Copa America.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ