ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρινάκης δώρισε 100.000 λίρες στο ίδρυμα "Steven Gerrard"

Ο Μαρινάκης δώρισε 100.000 λίρες στο ίδρυμα "Steven Gerrard"
INTIME SPORTS

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δώρισε 100.000 λίρες στο ίδρυμα "Steven Gerrard", λίγες ώρες μετά το φιλικό με τη Λίβερπουλ.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην "ACC ARENA", έπειτα από πρωτοβουλία του Στίβεν Τζέραρντ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μία ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε δωρεά ύψους 100.000 λιρών (ή περίπου 115.000 ευρώ) στο ίδρυμα "Steven Gerrard", το οποίο βοηθάει μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη.

Αυτή η κίνηση έρχεται ως συνέχεια της απόφασής του να προσφέρει είτε στο "Steven Gerrard Foundation" είτε σε άλλα κοινωφελή ιδρύματα σε Αγγλία και Ελλάδα το 18% των χρημάτων από τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τη Λίβερπουλ, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο "Άνφιλντ".

Ο Στίβεν Τζέραρντ επί σκηνής, μπροστά σε πολύ κόσμο, ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τον Ολυμπιακό, ενώ ανακοίνωσε ο ίδιος τη δωρεά του κ. Μαρινάκη, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους στο γκαλά, το οποίο έκανε ο Άγγλος μέσος της Λίβερπουλ προκειμένου να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το ίδρυμά του. Μάλιστα, ο 33άχρονος ποδοσφαιριστής έδωσε υπόσχεση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού πως θα έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει μία σειρά φιλανθρωπικών ενεργειών, καθώς έχει ενημερωθεί πως ο ελληνικός σύλλογος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια ζητήματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε από την πλευρά του πως ο Ολυμπιακός δείχνει εμπράκτως το φιλανθρωπικό του έργο 365 ημέρες τον χρόνο και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ τόνισε πως θα δεχθεί να φιλοξενήσει με χαρά στη χώρα μας τον εμβληματικό αρχηγό της Λίβερπουλ. Ο Τζέραρντ ευχαρίστησε προσωπικώς όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού για την παρουσία τους στην αγγλική πόλη και τη συμμετοχή τους στο φιλικό με τους "κόκκινους". Μάλιστα, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πέρασε από όλα τα τραπέζια που βρίσκονταν μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και χαιρέτησε έναν-έναν ξεχωριστά τους ανθρώπους του ελληνικού συλλόγου!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ