ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντόπες και γκάζια από Βαλβέρδε

Ντόπες και γκάζια από Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να σηκώσουν κεφάλι, ενώ εξέφρασε την πίστη του σ' αυτούς, τονίζοντας πως μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Βαρύ ήταν το κλίμα στην προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την ήττα στην Ξάνθη το πρωί της Δευτέρας, αφού όπως είναι λογικό υπάρχει απογοήτευση από το αποτέλεσμα και από το γεγονός πως αυξάνεται η διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές της Πειραϊκής ομάδας, μετά το... κράξιμο που άκουσαν στο αεροδρόμιο από ορισμένους φιλάθλους, αλλά και από τις βαθμολογικές απώλειες που τους φέρνουν σε δύσκολη θέση, έχουν καταλάβει πως τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την πλευρά του, προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του και τους εξήγησε πως: "δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια". Ο Ισπανός θέλει να διώξει την κατήφεια και να την μετατρέψει σε ενθουσιασμό, πείσμα και πάθος που θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο στα επόμενα παιχνίδια.

Ο 48χρονος τεχνικός, τους ξεκαθάρισε μάλιστα πως πιστεύει σ' αυτούς και πως η υπόθεση πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί ακόμη. "Είστε οι καλύτεροι και έχετε ακόμα ευκαιρίες να το αποδείξετε. Μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα, σας έχω εμπιστοσύνη", τους είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ