ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κράξιμο στους παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Κράξιμο στους παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο
INTIME SPORTS

Περίπου 20-25 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας να σοβαρευτούν, μετά και την ήττα από την Ξάνθη. Ποιοι αποδοκιμάστηκαν, ποιοι χειροκροτήθηκαν και τις τους είπαν.

Πριν από δύο περίπου μήνες, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είδαν κάποιους φιλάθλους της ομάδας να τους αποθεώνουν κατά την άφιξη από την Μασσαλία, με το διπλό στις αποσκευές.

Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην, αφού η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε κρίση και οι φίλαθλοι δεν έχουν λόγο για να πανηγυρίσουν.

Κι όμως, η "ερυθρόλευκη" αποστολή κατά την επιστροφή της από την Ξάνθη όπου και ηττήθηκε, συναντήθηκε με 20-25 φιλάθλους, όπου βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και να ζητήσουν από τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί αποδοκίμασαν την αποστολή και τους ζήτησαν σοβαρότητα προτού το πρωτάθλημα χαθεί μια και καλή. "Μην πουλάτε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό", άκουσαν μεταξύ άλλων οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό της ομάδας.

Από την αγανάκτηση και τις φωνές του κόσμου ξέφυγαν μονάχα οι Μέλμπεργκ, Μανιάτης και Αβραάμ Παπαδόπουλος που προσπάθησαν και στην Ξάνθη και προσπαθούν σε κάθε αγώνα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Οι συγκεκριμένοι μάλιστα χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους.

Οι υπόλοιποι άκουσαν τα παράπονα και τις αποδοκιμασίες των απογοητευμένων οπαδών και ιδιαίτερα οι Μαρκάνο, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Τοροσίδης και Κοστάνσο, που ήταν κόκκινο πανί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως κανείς από την αποστολή δεν απάντησε στους οπαδούς, κάτι που μοιάζει λογικό, αφού δεν έχουν και τι να πουν μετά από τα τελευταία αποτελέσματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ