ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φέισα

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φέισα
INTIME SPORTS

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα. Τα νέα της προπόνηση της Δευτέρας.

Στον Ολυμπιακό αφήνουν αναγκαστικά στην άκρη την ήττα από την Ξάνθη και την πτώση από την κορυφή του πρωταθλήματος καθώς την Τετάρτη υπάρχει η νοκ-άουτ αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (25/01, 20:00).

Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε με προπόνηση που έγινε το πρωί (11:00) και στην οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε ξανά τον Λιούμπομιρ Φέισα να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Σέρβος που ήρθε ως μεγάλο στοίχημα το καλοκαίρι, έχει χτυπηθεί από απανωτούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα η τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού να είναι περίπου 2,5 μήνες πριν, στις 05/11 και στο ένα λεπτό που αγωνίστηκε με τον Άρη.

Στο πρωτάθλημα έχει άλλη μία συμμετοχή (70' με τον ΠΑΟΚ), ενώ έχει παίξει και σε τρεις εμφανίσεις στο Champions League με κορυφαία απόδοση αυτή στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ. Εκεί έπαιξε και στα 90 λεπτά, τη μοναδική φορά που συνέβη στις 5 συμμετοχές του.

Όσον αφορά του τραυματίες των πρωταθλητών (Τζεμπούρ, Μόνχε, Μιραλάς, Χολέμπας) ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και αερόβια προπόνηση στο γήπεδο. Να σημειωθεί ότι με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν σήμερα και οι ποδοσφαιριστές της Κ20, Λυκούδης και Διαμαντάκος.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (24/01, 19:00).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ