ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Nτομίνγκες ο πρώτος για ανανέωση στον Ολυμπιακό

Nτομίνγκες ο πρώτος για ανανέωση στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Αλεχάντρο Ντομίνγκες βρίσκεται στην Ελλάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ στον Ολυμπιακό μετρούν τις απώλειες τους από το ματς με την ΑΕΚ και καταγγέλλουν ότι προηγήθηκε η εισβολή οπαδών των πανηγυρισμών του Περέιρα και του Κασάμι.

Στον Πειραιά ήρθε την κατάλληλη στιγμή ο Αργεντίνος μάνατζερ του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μετά τη νίκη πρόκριση επί της ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό επικρατεί ηρεμία και η διοίκηση έχει πλέον τον χρόνο που θέλει για να ασχοληθεί με ηρεμία και σύνεση για το σχεδιασμό της νέας περιόδου. Πριν από λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει στο Ρέντη στους Ντομίνγκες, Φουστέρ να πάνε από το γραφείο του και να υπογράψουν τα νέα συμβόλαια τους αφού τους θέλει στην ομάδα τόσο ο ίδιος, όσο και ο Περέιρα.

Η φωτογραφία του Τσόρι από τα αποδυτήρια

Την αρχή την έκανε ο Ντομίνγκες, αν και το θέμα δεν είναι τόσο απλό, γιατί πρέπει οι δυο πλευρές να συμφωνήσουν στη διάρκεια του συμβολαίου, στο ύψος των αποδοχών και σε πολλές άλλες λεπτομέρειες. Στις 10 Ιουνίου ο Αργεντίνος κλείνει τα 34 χρόνια και λογικά θα ζητήσει διετές συμβόλαιο, κάτι που δεν γνωρίζουμε αν θα το αποδεχθεί ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν καλές προθέσεις και από τις δυο πλευρές θα λυθούν όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Σειρά θα πάρει ο Φουστέρ τις επόμενες ημέρες, ενώ οι έτεροι αρχηγοί Ρομπέρτο , Μανιάτης έχουν μακρόχρονα συμβόλαια, ο δεύτερος ως το 2017 και δεν αποκλείεται να επεκταθεί για ένα ακόμη χρόνο, μετά τον βαρύ τραυματισμό του.

Στον Ολυμπιακό μετρούν τις απώλειες μετά την πύρρεια νίκη επί της ΑΕΚ, αφού τέθηκαν νοκ άουτ οι Μανιάτης, Ντουρμάζ , ο Φουστέρ θα επιστρέψει σε δυο εβδομάδες, ενώ για το παιχνίδι με την Ξάνθη δεν υπολογίζεται και οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί.

Όσον αφορά τον σχολιασμό των πανηγυρισμών του Περέιρα και τις χειρονομίες Κασάμι , ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται οτι προηγήθηκε η είσοδος των οπαδών της ΑΕΚ, πριν ακόμη πάνε οι παίκτες του στον Χάρα, που ξέσπασε στο σημαιάκι του κόρνερ. Μπούκαραν στο γήπεδο με το γκολ του Αργεντίνου και όπως λένε, η εισβολή δεν ήταν αποτέλεσμα των πανηγυρισμών του Πορτογάλου, που δεν ήταν προκλητικές. Κάτι ανάλογο έκανε και ως προπονητής της Πόρτο στην Πορτογαλία, μετά από μεγάλες νίκες, όπως το ματς τίτλου με την Μπενφίκα, όπου η ομάδα του πέτυχε γκολ και πήρε το πρωτάθλημα στις καθυστερήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ