ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φωτογραφία του Τσόρι από τα αποδυτήρια

Η φωτογραφία του Τσόρι από τα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι μπορεί να μην τελείωσε όπως και τα πανηγύρια των παικτών του Ολυμπιακού καθώς διακόπηκαν από την εισβολή αλλά οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν στα αποδυτήρια.

Το γκολ του Χάρα στο 89ο λεπτό έφερε την διακοπή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες των ερυθρολεύκων να φεύγουν για τα αποδυτήρια μετά το ντου των οπαδών της Ένωσης και την επίθεση με φωτοβολίδες. Η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ήταν μέσα στη φυσούνα και κατέγραψε τις εικόνες με τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή να τρέχουν ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους παίκτες της ΑΕΚ να κάθονται στη γωνία με κατεβασμένα κεφάλια.

Οι πανηγυρισμοί που δεν ολοκληρώθηκαν από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο γήπεδο αλλά συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να ανεβάζει φωτογραφία με σχόλιο για τον Μανιάτη και τον Ντουρμάζ;

" Μερικές φορές, τα παιχνίδια κερδίζονται έτσι, είμαστε χαρούμενοι αλλά ταυτόχρονα λυπημένοι για τους τραυματισμούς των δύο συμπαικτών μας, του Γιάννη Μανιάτη και του Τζίμι Ντουρμάζ. Αυτή η νίκη είναι για εσάς παιδιά, συνεχίστε, έχετε τη στήριξή μας"

Me alegro mucho por vos bestia @fran_jara1988 , disfruta de esta noche. Te felicito goleador!!! I'm so happy for you beast @fran_jara1988 this night. Congratulations striker!!!! #CHD10 #choridominguez #Olympiacos #Argentina

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις



#olympiacos @ibrahimafellay @masuaku26 Abidal Omar Doss

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pajtim Kasami (@pajtimkasami) στις



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ