ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σοκ με Μανιάτη, 6 μήνες εκτός

Σοκ με Μανιάτη, 6 μήνες εκτός
INTIME SPORTS

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Γιάννης Μανιάτης στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και μένει εκτός γηπέδων για 6 μήνες. Ρήξη έσω πλαγίου για τον Τζίμι Ντουρμάζ και 3 μήνες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους.

Πλήγμα και μάλιστα διπλό για τον Ολυμπιακό, καθώς η νίκη-πρόκριση ήρθε απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά με βαρύ, όπως αποδείχθηκε, τίμημα.

Ο Μανιάτης έφυγε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στις αρχές της επανάληψης και με ασθενοφόρο από το γήπεδο λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν φόβοι για μεγάλη ζημιά στο γόνατο του αρχηγού των "ερυθρολεύκων".

Μπορούσε να το καταλάβει κάποιος από την αντίδραση του Αραβίδη όταν είδε πεσμένο τον Μανιάτη στο χόρτο, μέχρι και την στιγμή που ο Έλληνας διεθνής μέσος βγήκε καθισμένος σε καροτσάκι από τα αποδυτήρια για να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Οι ανησυχίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας ήταν ξεκάθαρα: ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος για τον Γιάννη Μανιάτη, γεγονός που συνεπάγεται σε απουσία τουλάχιστον 6 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί ο κομμένος χιαστός και εν συνεχεία θα ξεκινήσει εντατικές θεραπείες, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός και του Τζίμι Ντουρμάζ, που μόλις στο 11' τέθηκε εκτός μάχης στο ΟΑΚΑ. Ο Σουηδός διεθνής εξτρέμ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και αυτομάτως τέθηκε εκτός έως το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα η απουσία του από την δράση υπολογίζεται στους 3 μήνες.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού βρίσκεται επί ποδός και ο Χρήστος Θέος με τους συνεργάτες του θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου οι δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν υγιείς και το ταχύτερο δυνατόν στα γήπεδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ