ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιόγκο: "Μεγάλος προπονητής ο Βαλβέρδε" (video)

Ντιόγκο: "Μεγάλος προπονητής ο Βαλβέρδε" (video)
INTIME SPORTS

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο MVP της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, ο Ντιόγκο Λούις Σάντο, τονίζοντας πως μπορεί να τον βοηθήσει να ξαναβρεί την φόρμα του. Τι είπε ο Ορμπάιθ για το πρωτάθλημα. Δείτε video!

Ικανοποιημένος από τη νίκη, όχι όμως και από την αποτελεσματικότητα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ντιόγκο Λούις Σάντο σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Εργοτέλη .

Όσο για το μέλλον του, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποθέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και εξέφρασε την πεποίθησή του πως μπορεί να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε παίζοντας καλά. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Δεν αρκεί να δημιουργείς ευκαιρίες, αλλά πρέπει και να τις αξιοποιείς.

Ήμουν ενάμισι χρόνο μακριά από την ομάδα, με βοήθησε να σκεφτώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι σημαντικό πλέον ότι μπορώ να κερδίσω πολλά πράγματα με την ομάδα και να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε είναι μεγάλος προπονητής και μπορεί να με βοηθήσει να ξαναβρώ τη φόρμα μου", υπογράμμισε ο Ντιόγκο.

Δείτε video όπου ο Ντιόγκο παραλαμβάνει το βραβείο του MVP έχοντας πάγο στο πόδι

Ορμπάιθ: "Για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος"

Εξίσου χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Εργοτέλη εμφανίστηκε και ο Πάμπλο Ορμπάιθ, υπογραμμίζοντας πως υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι πάντα η νίκη, ενώ εξήγησε πως θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο.

"Η ομάδα έπαιξε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, Βέβαια θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο πριν, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις περισσότερη ευστοχία, αλλά όταν η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, αργά η γρήγορα θα έρθουν και τα γκολ. Είμαστε μια ομάδα στην οποία αρέσει να κερδίζει. Αυτός είναι ο στόχος μας με όποιον και να παίζουμε", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός.

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα: "Φυσικά και ναι. Ξέρουμε πολύ καλά πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε γι' αυτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".

*Ο Ολυμπιακός έχει προπόνηση την Κυριακή στις 10:30 το πρωί, ενώ την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.

*Δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Εργοτέλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ