ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντε λα Μπέγια: "Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει πέναλτι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια και Αντρέ Μάρτινς μίλησαν μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και την ισοπαλία 2-2 στα Χανιά για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός άφησε δυο βαθμούς στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League. Οι Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια και Αντρέ Μάρτινς μίλησαν μετά το ματς, με τον πρώτο να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην περιβόητη φάση του 76ου λεπτού, όπου θεωρεί ότι θα έπρεπε να του έχει σφυριχθεί πέναλτι σε κράτημα μέσα στην περιοχή των Κρητικών.

-Για το τι συνέβη και το 0-2 έγινε 2-2: " Είναι αλήθεια πως ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο βάλαμε δύο γκολ και πιστεύαμε πως έτσι θα συνεχιστεί ο αγώνας. Δυστυχώς όμως δεν έγινε έτσι, γιατί εμείς από εκείνη τη στιγμή και μετά σταματήσαμε να προσπαθούμε, σταματήσαμε να ήμαστε τόσο καλοί όπως σε εκείνα τα λεπτά, σε αντίθεση με τον αντίπαλο ο οποίος αναπτύχθηκε και μας πίεσε πάρα πολύ και το αποτέλεσμα ήταν να ισοφαρίσει. Κάναμε πολλά λάθη, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βελτιωθεί και γι’ αυτό τιμωρηθήκαμε με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας".

-Για τη φάση του 76ου λεπτού και τι γνώμη έχει: " Ναι, το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Ο αντίπαλός μου με τράβαγε, με είχε αγκαλιάσει και δεν μου επέτρεψε να συνεχίσω. Πιστεύω ότι ο διαιτητής σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να σφυρίξει πέναλτι όπως έκανε και στο πρώτο ημίχρονο".

-Για το πώς λειτουργεί στην ψυχοσύνθεση των παικτών το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία με διψήφια διαφορά από τους υπόλοιπους: " Κανένας από τους συμπαίκτες μου δεν πιστεύω ότι ασχολείται μ’ αυτό. Σήμερα τελείωσε το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος και έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να παίξουμε. Όποιος πιστεύει ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα κάνει μεγάλο λάθος".

-Για τον απολογισμό του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος: " Πιστεύω πως μετά από το κακό ξεκίνημα που κάναμε στα προκριματικά παιχνίδια του UEFA Champions League, μετά η ομάδα δέθηκε με πολλά νέα πρόσωπα. Ξεπεράσαμε τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε στην αρχή, η ομάδα αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε προς το καλύτερο και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να βελτιωθούμε περισσότερο".

-Για το τι δείχνει το γεγονός πως ομάδες όπως η Ξάνθη και ο Πανιώνιος βρίσκονται ψηλά στο πρωτάθλημα: " Είναι η πρώτη χρονιά που απολαμβάνω το ελληνικό πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι πως όταν ήρθαν στην ομάδα, μου είχαν μιλήσει για το ποιοι είναι οι αντίπαλοι που μπορούν να ακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό. Βλέπω όμως πως υπάρχουν και άλλες ομάδες οι οποίες μας δυσκολεύουν αρκετά, ιδιαίτερα όταν παίζουμε εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα στις έδρες των ομάδων αυτών που είναι δυνατές. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι πιο ανταγωνιστικές και πιο δυνατές, αυτό κάνει το πρωτάθλημα ακόμα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό και πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχουμε τους καλύτερους παίκτες, το καλύτερο σύνολο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

-Το σχόλιό του για τους Ανδρούτσο, Μανθάτη και Ρέτσο: " Πραγματικά το έχω πει πολλές φορές πως είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στον ρυθμό της πρώτης κατηγορίας, όμως πραγματικά βλέπω πολλές δυνατότητες. Είναι τα παιδιά ο Ρέτσος, ο Μανθάτης και ο Ανδρούτσος που είναι με σταθερό ρυθμό πλέον στην ομάδα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο συνεχώς βελτιώνονται και είναι πολύ καλό αυτό και για την ομάδα".

Αντρέ Μάρτινς:

-Για το ματς κόντρα στον Πλατανιά: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά και βάλαμε δύο γκολ, πιστεύοντας πως έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Στη συνέχεια επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει χώρο, κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε αυτοπεποίθηση για να παλέψουν το αποτέλεσμα και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, παρόλο πως είχαμε τις ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κάποιο γκολ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και αυτά τα αποτελέσματα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

-Για τη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τους αντιπάλους του: "Θα πρέπει τη βαθμολογική διαφορά να τη δούμε από την καλή πλευρά, πως την έχουμε δηλαδή γιατί έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας έως τώρα και έτσι να συνεχίσουμε. Να πάρουμε το μάθημά μας από αυτό το παιχνίδι και να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στα καλά αποτελέσματα. Από την Τετάρτη κιόλας, θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως κάναμε μέχρι στιγμής".

-Για την παρουσία του στην ομάδα μέχρι στιγμής: "Βρίσκομαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου γιατί έχω μια συνέχεια. Ευχαριστώ όσους με βοηθούν, τους συμπαίκτες μου, για να καταφέρω κάτι τέτοιο. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω πολύ, να έχω μια συνέχεια, για να δώσω πολλά πράγματα σε αυτή την ομάδα που με έχει βοηθήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Ελλάδα την Κυριακή ο Σισοκό!
Μπέντο: "Από τα μέσα του ημιχρόνου σταματήσαμε να παίζουμε"
Το πρόβλημα (δεν) είναι ο Βιάνα
Έμεινε από... άξονα στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 2-2 με τον Πλατανιά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ