ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα την Κυριακή ο Σισοκό!

Στην Ελλάδα την Κυριακή ο Σισοκό!

Ο Αλί Σισοκό φτάνει στην Ελλάδα την Κυριακή (15/1) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του από την Άστον Βίλα στον Ολυμπιακό.

Μετά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει στη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση μέσα στον Ιανουάριο, με την απόκτηση του Αλί Σισοκό.

Ο Γάλλος μπακ έρχεται στη χώρα μας την Κυριακή (15/1) με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του από την Άστον Βίλα στον Ολυμπιακό, προσφέροντας μια επιπλέον λύση στον Πάουλο Μπέντο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν παρουσιάσει μια κωλυσιεργία το τελευταίο 48ωρο, ωστόσο επήλθε πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές τις τελευταίες ώρες και έτσι ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού από την Άστον Βίλα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και οι πληροφορίες από την Αγγλία θέλουν να υπάρχει ρήτρα αγοράς του Σισοκό εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" θελήσουν να τον κρατήσουν και μετά το πέρας του δανεισμού του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ