ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Από τα μέσα του ημιχρόνου σταματήσαμε να παίζουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έδωσε δικαιώματα στον Πλατανιά για να τον δυσκολέψει, χαρακτήρισε δίκαιο το 2-2 και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ουσιαστικά σταμάτησε να παίζει από τα μέσα του πρώτου μέρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την λήξη της αναμέτρησης στα Περιβόλια και το ισόπαλο 2-2 με τον Πλατανιά:

Για το εκρηκτικό ξεκίνημα και το μπλακ άουτ στη συνέχεια:

Πιστεύω ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν γρήγορα τα γκολ που βάλαμε. Από τη μέση του πρώτου ημιχρόνου σταματήσαμε να παίζουμε. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη που κάναμε.

Δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση όπως στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Δεχτήκαμε τα δύο γκολ και δώσαμε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε ότι δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο οφείλεται αυτή η ισοπαλία και είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Για το αν περίμενε τόσο δυνατό τον Πλατανιά:

Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια είχε χάσει και επίσης δεν έχασε και από εμάς. Ξέραμε ότι θα μας αντιμετωπίσει προβλήματα και περιμέναμε ότι θα μας αντιμετωπίσει με πιο άμεσο τρόπο γιατί έπαιζε με δύο επιθετικούς. Το κλειδί του αγώνα ήταν ότι εμείς σταματήσαμε να προσπαθούμε. Δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο για να μας δυσκολέψει.

Για τις μεταγραφές:

Δεν θα σχολιάσω κάτι για τις μεταγραφές θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο αποτελούταν από έναν 18χρονο και έναν 21χρονο:

Δεν είναι το κατάλληλο παιχνίδι για να σχολιάσουμε τα λάθη της άμυνας. Κάμαμε συνολικά πολλά λάθη σαν ομάδα. Επίσης δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό η ηλικία τους. Ο Ανδρούτσος είναι πολύ νέος και πιστεύω ότι αυτοί είναι η βάση του συλλόγου και αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν μέρος της ομάδας και θα εξελιχθούν.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Σ. Γεωργακόπουλος: Το πρόβλημα (δεν) είναι ο Βιάνα
Έμεινε από... άξονα στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 2-2 με τον Πλατανιά
Δεν χαλάει του Σισοκό στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ