ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν χαλάει του Σισοκό στον Ολυμπιακό

Δεν χαλάει του Σισοκό στον Ολυμπιακό

Ο Αλί Σισοκό βρίσκεται προ των πυλών του Αθλητικού Κέντρου Ρέντη, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Αγγλία και την Γαλλία. Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Άστον Βίλα στον Ολυμπιακό.

Ακόμα δεν έχει κλείσει ο Σισοκό, ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού. Τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Γαλλία επιμένουν ότι ο 29χρονος αριστερός μπακ της Άστον Βίλα βρίσκεται με τα… εισιτήρια στο χέρι για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα.

Λεπτομέρειες έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Ουσιαστικά ένα τηλέφωνο μακριά είναι η υπόθεση. Τα τυπικά με λίγα λόγια! Για να χαλάσει ο δανεισμός του Γάλλου στους "ερυθρόλευκους" θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Αυτό που ισχυρίζονται στην Αγγλία είναι ότι κάμφθηκαν οι όποιες αντιστάσεις από την Άστον Βίλα και τον παίκτη, ο οποίος σημειωτέον μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε δεχτεί προτάσεις.

Εντός 48 ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό, να έρθει στη χώρα μας και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις στο Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σεμπά και η ευκαιρία του Μανθάτη
Οι "Έλληνες" του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής
Θεοδωρίδης: "Σε έναν χρόνο ο Καρίμ θα κάνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ"
"Ρώτησε για Ρεϊνόσο ο Ολυμπιακός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ