ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Σε έναν χρόνο ο Καρίμ θα κάνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ"

Θεοδωρίδης: "Σε έναν χρόνο ο Καρίμ θα κάνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και εκτίμησε πως η τιμή του θα εκτοξευτεί σε έναν χρόνο από τώρα.

Ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, εκτίμησε πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε έναν χρόνο από τώρα θα κοστίζει πάνω από 10 εκατ. ευρώ, όπερ σημαίνει ότι οι εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα θα είναι τέτοιες που θα έχουν εκτοξεύσει την τιμή του.

Η εφημερίδα "Γαύρος" αναφέρει την άποψη του πολύπειρου "ερυθρόλευκου" παράγοντα για τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό του Ολυμπιακού: "Μεγάλη μεταγραφή. Σε έναν χρόνο ο Καρίμ θα κάνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ! Εγώ πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτή την κίνηση που κάναμε. Για τον παίκτη αυτόν έχω προσωπική άποψη. Τον έχω παρακολουθήσει δέκα φορές. 100% είναι σπουδαία μεταγραφή. παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, έχει το γκολ, ξέρει μπάλα, είναι αρκετά γρήγορος, γυμνασμένος καλά. Τρομακτική η επιτυχία μας να τον πάρουμε. Κι επειδή μίλησα αρκετά μαζί του, να ξέρετε ότι είναι και πολύ καλό κι ευγενικό παιδί.

Ένα πράγμα του είπα. Ότι έχει την ευκαιρία της ζωής του στον Ολυμπιακό. Κι ότι ευτυχώς που δεν έκανε τη βλακεία να πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Πρίγκιπας θα νιώθει τώρα που ήρθε στον Ολυμπιακό. Έτσι του είπα. Δεν ξέρει τι θα πει να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θα το διαπιστώσει πολύ εύκολα και γρήγορα. Ο Καρίμ είναι παικταράς. Τέρμα και τελείωσε. Θα μας βοηθήσει όπως είχαν κάνει κι ο Τζεμπούρ κι ο Αμπντούν. Κι αυτός ακόμη περισσότερο. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει τρεις σέντερ, τον έναν καλύτερο από τον άλλο. Αν κι ο Καρίμ εγώ νομίζω παίζει όπου θες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κι όμως, "διψούν" για ρεβάνς στον Ολυμπιακό!
"Ρώτησε για Ρεϊνόσο ο Ολυμπιακός"
Ανσαριφάρντ: "Είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα"
Ο Ανσαριφάρντ στα ερυθρόλευκα
Χωρίς Μποτία στα Χανιά ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ