ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Οι "Έλληνες" του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Οι "Έλληνες" του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Το 31o Κύπελλο Εθνών Αφρικής ανοίγει αυλαία το Σάββατο (14/01) στην Γκαμπόν και το Sport24.gr παρουσιάζει τους εκπροσώπους των ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση.

Το απόγευμα του Σαββάτου (14/01) ανοίγει η αυλαία του 31ου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, το οποίο είναι έτοιμο, γι' ακόμα μία φορά, να μας χαρίζει σπουδαίες αναμετρήσεις και ξεχωριστές συγκινήσεις και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το Stoiximan.gr σε LIVE Streaming.

Η κάτοχος του τίτλου, Ακτή Ελεφαντοστού φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως είναι βέβαιο πως θα βρει πολλά εμπόδια στο διάβα της. Η Σενεγάλη, η οικοδέσποινα Γκαμπόν, η Τυνησία, η Αλγερία και η Γκάνα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές στην μάχη του τίτλου.

Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στη φετινή δεν λείπουν κι οι εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων απ' την κορυφαία γιορτή του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Ποδοσφαιριστές που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους κι άλλοι που θα αποδεχθούν το ρόλο του κομπάρσου.

Συνολικά, οχτώ παίκτες θα βρεθούν στα γήπεδα της Γκαμπόν, από τέσσερις διαφορετικές ελληνικές ομάδες. Άλλοι πιο έμπειροι κι άλλοι... πρωτοεμφανιζόμενοι σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Τo Sport24.gr παρουσιάζει αναλυτικά, μέσω πίνακα, τους "Έλληνες" του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΑ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΚΟΛ
Ζεζίνιο Λεβαδειακός Γουινέα-Μπισάου 24 20 2
Τόνι Σίλβα Λεβαδειακός Γουινέα-Μπισάου 23 2 1
Αλεξίς Ρομαό Ολυμπιακός Τόγκο 32 64 0
Μανουέλ Ντα Κόστα Ολυμπιακός Μαρόκο 30 17 0
Μουμπάρακ Γουακάσο Παναθηναϊκός Γκάνα 26 45 12
Ουσμάν Κουλιμπαλί Παναθηναϊκός Μάλι 27 22 0
Πολ-Ζοζέ Εμποκού Παναθηναϊκός ΛΔ Κονγκό 24 7 3
Αμρ Ουάρντα Παναιτωλικός Αίγυπτος 23 6 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη σέντρα η Αφρική
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ