ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης: "Μεταγραφές, αν βρούμε κάτι εξαιρετικό"

Μώραλης: "Μεταγραφές, αν βρούμε κάτι εξαιρετικό"
INTIME SPORTS

Για τις μεταγραφέςε του Γενάρη και τους στόχους της ομάδας μίλησε ο Γιάννης Μώραλης, ενώ ο Τοροσίδης ζήτησε να πέσουν οι τόνοι. Όλα αυτά στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας.

Στο κλίμα των εορτών μπήκαν για τα καλά άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Η Πειραϊκή ομάδα είχε Χριστουγεννιατική γιορτή στην οποία έδωσε το παρών, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Γιάννης Μώραλης συνοδευόμενος από την σύζυγό του και το νεογέννητο παιδάκι τους, διασκέδασε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις σχετικά με τις μεταγραφές και γενικότερα το μέλλον του συλλόγου.

"Μέσα από αυτές τις όμορφες εκδηλώσεις, στον Ολυμπιακό αποδεικνύουμε πως είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, τόσο εντός αγωνιστικών χώρων, όσο και εκτός. Εύχομαι μέσα στο 2012 ο Ολυμπιακός να φτάσει ψηλά και να κατακτήσει τους στόχους του . Να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη νταμπλ, κατακτώντας τόσο το Πρωτάθλημα της Superleague, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να σημειώσει μία αξιόλογη πορεία και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Όσον αφορά για τις μεταγραφές, για να πάρουμε παίκτη, θα πρέπει να προκύψει κάτι εξαιρετικό. Ό,τι είναι να γίνει, πάντως, θα συμβεί από τη στιγμή που θα συναντηθούν ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης με τον κ. Ερνέστο Βαλβέρδε . Εκείνοι είναι οι αρμόδιοι" , υπογράμμισε ο τέταρτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τοροσίδης ζήτησε ηρεμία ενόψει Europa League: "Θα ήταν καλό να ρίξουμε τους τόνους ενόψει Europa League. Δεν χρειάζεται να μιλάμε από τώρα για ημιτελικά και τελικά στην διοργάνωση. Καταρχάς τα παιχνίδια με την Ρούμπι Καζάν αργούν ακόμη και οι Ρώσοι διαθέτουν μία καλή ομάδα .

Εμείς κοιτάμε πάντα τον επόμενο αγώνα που ακολουθεί για εμάς και δεν προτρέχουμε. Ελπίζουμε, πάντως, να τα πάμε καλά στην διοργάνωση. Στην Ελλάδα θέλουμε σαφώς τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο και μέσα στο 2012 εύχομαι να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. Μακάρι, βέβαια, να έχουμε και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη".

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την "ερυθρόλευκη" χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ