ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στη διάρκεια της Media Day της Εθνικής Ελλάδας
Ο Γκουστάβο Πογέτ στη διάρκεια της Media Day της Εθνικής Ελλάδας INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Ουρουγουάης υποστήριξε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις και σημείωσε ξανά πως του άρεσε η δουλειά στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο και περιμένει να δει τι θα κάνει και ποιο θα είναι το μέλλον του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης και συγκεκριμένα στην εκπομπή "100% Deporte" του "Radio Sport 890" και αναφέρθηκε στο μέλλον του λέγοντας πως είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση:

"Κάποιος ονειρεύεται ότι η καλύτερη ευκαιρία έρχεται πρώτη, αλλά δεν συμβαίνει πολλές φορές, θα δούμε τι θα προκύψει πρώτα. Είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά ας πούμε ότι στους συλλόγους μπορώ να είμαι λίγο πιο επιλεκτικός γιατί λογικά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σε επίπεδο συλλόγων παρά με εθνικές ομάδες".

Ο Πογέτ αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε έως τώρα λέγοντας: 0

"Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, οι υπόλοιπες ήταν ενδιαφέρουσες συναντήσεις".

Ενώ για την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας και δη σε μια εθνική ομάδα, είπε:

"Μου άρεσε πολύ, υπήρχε μία αντίφαση που είναι ότι είχα πολύ πιο έντονη σχέση με τον παίκτη. Το να τους επισκέπτεσαι, να τους τηλεφωνείς, να γνωρίζεις για τις οικογένειές τους, τους τραυματισμούς τους, σε οδηγεί σε μια πιο στενή σχέση παρόλο που δεν είσαι μαζί τους συνέχεια, όπως συμβαίνει όταν εργάζεσαι σε κλαμπ".

Ο Πογέτ μίλησε και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές σημειώνοντας:

"Ο Έλληνας είναι ένας πολύ τεχνίτης παίκτης, που του αρέσει να έχει την μπάλα και που παίζει με μεγάλη πίεση. Ίσως του λείπει η εκρηκτική ταχύτητα, αυτός ο παίκτης που υπάρχει στο γαλλικό ή το αφρικανικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές ομοιότητες με το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης: ένταση πίεση και αντιπαλότητα μεταξύ των μεγάλων συλλόγων".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ