ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τρίτη τα λένε για μεταγραφές Μαρινάκης - Βαλβέρδε

Την Τρίτη τα λένε για μεταγραφές Μαρινάκης - Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Το πρωτάθλημα τελείωσε για το 2011, μένει το ματς του Κυπέλλου με τον Πιερικό, όμως μια μέρα νωρίτερα (Τρίτη 20/12), Μαρινάκης και Βαλβέρδε θα κάνουν πλάνα για τη νέα χρονιά. Εξελίξεις με Ντιόγκο. Όλο το ρεπορτάζ.

Σας είχαμε γράψει την Τετάρτη πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να μιλήσουν μετά το παιχνίδι με το ΠΑΣ.

Το ματς με τους Γιαννιώτες πέρασε λοιπόν και με επιτυχία ( 2-0 ) και όλα πλέον μπαίνουν στη τελική ευθεία για τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει του 2012, όπου περιέχει Ελλάδα και... Europa League.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει ιδιαίτερες ελλείψεις (απεναντίας), ενώ μην ξεχνάμε πως από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν και οι επιστροφές σημαντικών παικτών που βοήθησαν και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Το Sport24.gr φιλοξενεί και φέτος τις Δημοπρασίες Αγάπης, στις οποίες οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυθεντικά υπογεγραμμένα αντικείμενα από τους αγαπημένους τους παίτες και τις αγαπημένες τους ομάδες. Τη Δευτέρα (19/12) και συγκεκριμένα από τις 16.00 ως τις 20.00 προσφέρεται η φανέλα του Φρανσουά Μοδέστo. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για την ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Ήδη την Κυριακή επέστρεψε ο Γέστε, ενώ Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φέισα όσο περνά ο καιρός θα πλησιάζει και η επιστροφή τους. Άλλοι γυρνούν το αμέσως επόμενο διάστημα, άλλοι έχουν λίγο καιρό μπροστά τους, όμως το σημαντικό είναι πως οι επιλογές του Βαλβέρδε θα αυξηθούν και το ρόστερ θα έχει περισσότερο βάθος. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλό και ο Ισπανός τεχνικός και σ' αυτό στάθηκε μάλιστα με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου .

Στη συνάντηση των δύο ανδρών που θα γίνει την Τρίτη, θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το ρόστερ και τη νέα χρονιά και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα "θέλω" του Βαλβέρδε. Μένει να δούμε αν θα ζητήσει μεταγραφή-ες και σε ποιες θέσεις θα τονίσει πως χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Την Τρίτη θα μπουν οι βάσεις για το σχεδιασμό της μισής σεζόν που απομένει.

Σ' ότι αφορά στην υπόθεση Ντιόγκο Λούις Σάντο, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα ήθελαν οι Πειραιώτες. Ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και όπως φαίνεται θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ