ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέλμπεργκ στον πάγκο, Αμπντούν βασικός

Μέλμπεργκ στον πάγκο, Αμπντούν βασικός
INTIME SPORTS

Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να προφυλάξει τον Μέλμπεργκ ενόψει Ντόρτμουντ και προσανατολίζεται σε σχήμα... 6άρας με Φουστέρ πίσω από τον Τζεμπούρ και Αμπντούν βασικό. Στον πάγκο Μακούν-Φετφατζίδης

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι της ομάδας του Ολυμπιακού, δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Το έχουμε γράψει πολλές φορές και μπορεί να έχουμε γίνει κουραστικοί, αλλά είναι η αλήθεια.

Ο Ισπανός μπερδεύει τα πράγματα και πολλές φορές ούτε οι ποδοσφαιριστές του δεν καταλαβαίνουν τα σχέδια του.

Διαβάστε την ανάλυση του Ολυμπιακού


Το δεδομένο για τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε είναι το σύστημα. Τέσσερις στην άμυνα με τα μπακ να προωθούνται, ένας μπροστά από τα μπακ, ένας δίπλα του και ελάχιστα πιο μπροστά, δύο στις πτέρυγες που πολλές φορές πατούν περιοχή, ένας κρυφός κυνηγός που πιέζει τους αμυντικούς και ένας σέντερ φορ. Αυτά δεν αλλάζουν και δεν θα αλλάξουν ούτε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πάμε τώρα στην ενδεκάδα και ας ξεκινήσουμε από τους σίγουρους: Κοστάνσο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ. Μένουν λοιπόν δύο ακόμη παίκτες. Το πρώτο δίλημμα αφορά το παρτενέρ του Αβραάμ κι αυτό γιατί ο Μέλμπεργκ προέρχεται από ματς της εθνικής Σουηδίας και ίσως ο Βαλβέρδε τον ξεκουράσει ενόψει Ντόρτμουντ. Αν γίνει αυτό, τότε ο Μαρκάνο θα είναι δίπλα στον Έλληνα αμυντικό. Αλλιώς, ο Αβραάμ θα έχει δίπλα του τον Σουηδό που τον ξέρει πολύ καλά.

Όσο για τον άλλο παίκτη που λείπει, αναμένεται να είναι ο Αμπντούν. Τουλάχιστον αυτόν δοκίμασε ο Βαλβέρδε στην τελευταία προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δείχνοντας πως θέλει τον Φουστέρ στη φυσική του θέση. Σε αυτή την περίπτωση ο Ιμπαγάσα θα παίξει λίγο πιο πίσω από τον Ισπανό με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει σε σχήμα... 6άρας.

Συγκεκριμένα ο Ερνέστο Βλαβέρδε δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση τους εξής: Κοστάνστο, Μοδέστο (δεξιά) Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας (αριστερά), Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αμπντούν (δεξιά), Μιραλάς (αριστερά) και Τζεμπούρ.

Διαβάστε την ανάλυση του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ