ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μόνχε και Χαβίτο στο ΟΑΚΑ

Με Μόνχε και Χαβίτο στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Βαλβέρδε να παίρνει στην αποστολή τους Μόνχε και Χαβίτο. Δείτε ποιοι είναι στην αποστολή και ποιοι κόπηκαν

Με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου (15/10, 20.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Τοροσίδης, Γέστε και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Μανιάτης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Μόνχε, ενώ επιστρέφει σε αυτήν και ο Χαβίτο.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς και Ζαραδούκας.

Οι παραπάνω παίκτες το Σάββατο θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν στις 10.30, ενώ ο Βαλεριάνος θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 για τον αγώνα της με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Χαβίτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ