ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ματσάντο: "Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό"

Ματσάντο: "Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό"

Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο υποψήψιος μεταγραφικός στόχος των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Ματσάντο.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ (μπορεί να καλύψει τη θέση του επιτελικού μέσου αλλά και του δεξιού εξτρέμ) είναι ο παίκτης που έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού , με τα γαλλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την Παρασκευή το ενδιαφέρον από Ελλάδα και την ομάδα του Πειραιά να το επιβεβαιώνει.

Οι πιθανότητες μεταγραφής δεν είναι αυτή τη στιγμή μεγάλες από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Τουλούζ αξιώνει 4.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή, την ώρα που στο μεγάλο λιμάνι επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους με με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, όμως το θετικό στην υπόθεση είναι πως ο ίδιος βλέπει με πολύ καλό μάτι την πιθανότητα να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

"Γνωρίζω και εγώ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Είμαι ενήμερος. Εχω μιλήσει με τον Κέβιν Μιραλάς με τον οποίον παίζαμε μαζί στην Σεντ Ετιέν και ξέρω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό " , τόνισε ο Ματσάντο με δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα "Sportday", και συμπλήρωσε

"Με κολακεύει το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω σε αυτή την ομάδα. Γνωρίζω από πρώτο χέρι και τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχω παίξει στο γήπεδό του με τη Σεντ Ετιέν και δεν μπορώ να ξεχάσω την ατμόσφαιρα.

Είναι δεδομένο ότι θα φύγω από την Τουλούζ. Εγώ έχω τελειώσει από εκεί".

Επιπλεον, ο πρώην συμπαίκτης του Κέβιν Μιραλάς στη Σεντ Ετιέν (τη σεζόν 2008-09) δεν έκρυψε την επιθυμία του να ξανασμίξει με τον Βέλγο επιθετικό.

"Η Τουλούζ είπε ότι ζητάει για μένα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όμως αυτά τα χειρίζεται ο ατζέντης μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή για κανονική μεταγραφή.

Εγώ θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό και να κάνουμε και πάλι ντουέτο με τον Κέβιν Μιραλάς".

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει μπει ουσιαστικά στο "ψυγείο" εδώ και μερικούς μήνες από την Τουλούζ λόγω κάποιου πειθαρχικού παραπτώματος, και για το λόγο αυτό "καίγεται"να βρει ομάδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του να πάει μέσω της Εθνικής Πορτογαλίας στο Euro 2012.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ