ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Μιραλάς, έξω ο Φουστέρ

Μέσα ο Μιραλάς, έξω ο Φουστέρ
Μιραλάς INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη (28/1) αναμέτρηση με τον Εργοτέλη με τον Μιράλάς να είναι στην αποστολή. Εκτός ο Φουστέρ που έκανε θεραπεία. Δείτε την αποστολή

Με μια απογευματινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη (28/1) αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στα θετικά της προπόνησης, είναι πως ο Μιραλάς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον πήρε στην αποστολή του αγώνα.

Επίσης, κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν και οι Μόνχε, Χολέμπας. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Φουστέρ, ο οποίος είχε ενοχλήσεις από χτύπημα από το ματς με τον Πανιώνιο και την Παρασκευή (27/1), ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Τζεμπούρ ακολούθησε έντονο αερόβιο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, όπως και ο Τοροσίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι οι: Δασκαλάκης, Μέγκερι, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς και Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Φέισα, Τζεμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδης, Φουστέρ θα προπονηθούν το Σάββατο το πρωί (10.30).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ