ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέγκιερι: "Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη"

Μέγκιερι: "Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Μπαλάς Μέγκιερι μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη, προσθέτοντας πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα

Ο Μπαλάς Μέγκιερι μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός παίζει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απόκτηση του Ρόι Κάρολ, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μέγκιερι στη στη "NOVA":

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει σε όλα τα παιχνίδια: " Φυσικά, ο Ολυμπιακός πάντα πρέπει να παίζει για την νίκη".

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Εργοτέλη: "Θυμάμαι στο παρελθόν ότι έχουμε δώσει δύσκολα παιχνίδια με τον Εργοτέλη, είναι μια δύσκολη ομάδα αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον Ρόι Κάρολ: " Είναι ένας έμπειρος γκολκίπερ, τον έχω δει στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, έχει την εμπειρία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει παίξει και στην Ευρώπη και θα είναι πολύ καλό που είναι ο Κάρολ στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή ομάδα γκολκίπερ τώρα με τον Κάρολ, θα δουλέψω, θα συνεχίσω την δουλειά μου στον Ολυμπιακό έχοντας τον Ρόι Κάρολ δίπλα μου".

Σχετικά με το ρεκόρ των 715' που κράτησε χωρίς γκολ την εστία του: "Είναι ωραίο συναίσθημα να κρατάς μια σειρά αγώνων την εστία της ομάδας σου χωρίς να δέχεσαι γκολ αλλά κάποια στιγμή θα δεχτείς και το γκολ".

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: " Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από τον Εργοτέλη και να συνεχίσουμε καλά στο πρωτάθλημα".

Για το πρωτάθλημα: " Είμαι αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, για αυτό προσπαθούμε, για αυτό δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ