ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα υπόψιν ο Ματσάντο

Στα υπόψιν ο Ματσάντο

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου της Τουλούζ, Πάουλο Ματσάντο για την μεσαία γραμμή. Λίγες προς το παρόν οι πιθανότητες απόκτησής του

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες προκειμένου να αποκτήσει μια αξιόπιστη λύση για την δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και για τον λόγο αυτό "κοιτάζει" σε όλη την Ευρώπη για να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Μια από τις περιπτώσεις λοιπόν που εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι του Πορτογάλου μέσου της Τουλούζ, Πάουλο Ματσάντο.

Ο 25χρονος χαφ αγωνίζεται από το 2009 στην Γαλλική ομάδα μετρώντας 65 συμμετοχές και 9 γκολ, ωστόσο σύμφωνα με τις δηλώσεις και του ίδιου και του ατζέντη του θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Τουλούζ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Πάντως, οι πιθανότητες του Ολυμπιακού, είναι λίγες, καθώς σύμφωνα με την Γαλλική ιστοσελίδα RMC, ο πρόεδρος της ομάδας, θέλει 4.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Ματσάντο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο Πάουλο Ματσάντο Γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Πόρτο. Το 2003-04 έκανε ντεμπούτο με την Πόρτο στο Κύπελλο Πορτογαλίας, με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο και στην συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "δράκους" μέχρι το 2010.

Στο διάστημα 2005-2008, αγωνίστηκε δανεικός σε Εστρέλα Αμαδόρα (25 συμμετοχές, δύο γκολ), Λεϊρία (27 συμμετοχές) και Λεϊσόες (25 συμμετοχές, δύο γκολ).

Την περίοδο 2008-09 παραχωρήθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν με την οποία είχε 35 συμμετοχές και 3 γκολ και το καλοκαίρι του 2009 τον απέκτησε η Τουλούζ.

Συμπαίκτης με τον Βιεϊρίνια

Ο 25χρονος μέσος έγινε διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, στις 17 Νοεμβρίου του 2010 στην φιλική νίκη της Πορτογαλίας με 4-0 επί της Ισπανίας (αντικατέστησε τον Νάνι).

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του και μάλιστα το 2003 ήταν συμπαίκτης με τον Βιεϊρίνια όταν η Πορτογαλία U-17 κατέκτησε το EURO 2003.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ