ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Το καλοκαίρι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί"

Μαρινάκης: "Το καλοκαίρι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνάντησε τους οργανωμένους της Θύρας 7 και τους μίλησε για τον Μίτσελ, την μεταγραφική πολιτική ενόψει καλοκαιριού αλλά και τις επερχόμενες μετακινήσεις των οπαδών. Διαβάστε τι τους είπε για τα συγκεκριμένα θέματα.

Πολλά και ενδιαφέροντα ακούστηκαν από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη συνάντηση που είχε την Τρίτη (6/7) με τους οργανωμένους της Θύρας 7.

Ο διοικητής ηγέτης των Πρωταθλητών αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης μίλησε:

Για τον Μίτσελ: " Ήταν μια οικονομική υπέρβαση για την εποχή, αλλά σημασία πάνω από όλα έχει να γίνει αυτό που είναι σωστό για τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ είναι ένας άνθρωπος που έχει και την ποιότητα και την προσωπικότητα να μας βοηθήσει. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει μεγαλείο και νίκη. Μπορεί να καταλάβει δηλαδή τι είναι ο Ολυμπιακός.

Για τα επόμενα, τουλάχιστον 2,5 χρόνια να καταλάβουν και οι παίκτες και όλος ο κόσμος ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας".

Για τις μεταγραφές: "Ό,τι χρειάζεται να γίνει το καλοκαίρι θα γίνει. Ήδη έχουμε εντοπίσει κάποιες θέσεις που χρειάζεται να δυναμώσουμε. Θα ξέρει και ο προπονητής μας την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Δεν θέλουμε 35άρηδες που θα έρθουν εδώ να πάρουν σύνταξη. Θέλουμε νέους παίκτες που θα έχουν μεταπωλητική αξία. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Δεν μπορείς να πάρεις πολλούς καλούς παίκτες αν δεν δώσεις και καλούς παίκτες".

Για τη δικιά του παρουσία και τον Ολυμπιακό: "Δεν είμαστε εδώ για να βγάλουμε λεφτά, ούτε είμαστε περαστικοί. Το ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον ομάδα που είναι υπόδειγμα υγείας και ευρωστίας οικονομικά, είναι θετικό για όλους τους φιλάθλους μας και κυρίως εγγύηση για το μέλλον του Ολυμπιακού μας. Βλέπετε τι γίνεται γύρω μας"

Για τις επερχόμενες μετακινήσεις: "Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και με πολλές μετακινήσεις. Μέχρι τώρα ήσασταν υποδειγματικοί. Σας το έχω πει πολλές φορές. Μαγκιά είναι να προστατεύεις αυτό που αγαπάς. Και εσείς προστατεύετε τον Ολυμπιακό.

Θέλω να είστε και πάλι υποδειγματικοί και όλο μαζί να κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι όλο και περισσότερος κόσμος στα γήπεδα που παίζει ο Ολυμπιακός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ