ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αφεντικό από 'δω και πέρα ο Μίτσελ"

"Αφεντικό από 'δω και πέρα ο Μίτσελ"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε τον Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε πως θα είναι το απόλυτο αφεντικό, γι' αυτό θα πρέπει να σέβονται ό,τι λέει.

Νέα σελίδα ξεκινά από σήμερα στον Ολυμπιακό, αφού ο νέος προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και τους προπόνησε στου Ρέντη.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε περάσει και την Δευτέρα από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή του από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, όμως σήμερα (σ.σ. Τρίτη) έπιασε και επίσημα δουλειά.

Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης, δεν ήταν μόνος του στου Ρέντη, αφού βρέθηκε μαζί του και ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας, θέλησε να γνωρίσει τον Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές και να τους στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ουσιαστικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε όσα και στην χθεσινή παρουσίαση , ότι δηλαδή ο Ισπανός προπονητής θα πάρει τα κλειδιά της ομάδας και θα είναι το απόλυτο αφεντικό. Κάτι που είχε γίνει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όχι όμως και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" ζήτησε από τους παίκτες να ακούν προσεκτικά τον προπονητή τους και να σέβονται κάθε επιλογή τους, δίνοντάς τους να καταλάβουν πως οι δικαιολογίες πλέον τελείωσαν.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έφερε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προ των ευθυνών τους και στην παρουσίαση του Μίτσελ, υπογραμμίζοντας πως η χαλάρωση δεν θα είναι πλέον ανεκτή . Η παρουσία του στου Ρέντη και τα λόγια του, είναι η λαμπρή απόδειξη πως τα περιθώρια στενεύουν για ορισμένους ποδοσφαιριστές και πλέον μένει να δούμε αν θα λάβουν το μήνυμα αυτοί που πρέπει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ