ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεμάτο το απουσιολόγιο στην πρώτη Μίτσελ

Γεμάτο το απουσιολόγιο στην πρώτη Μίτσελ
INTIME SPORTS

Με παρουσία 9 παικτών από τη Νέων έγινε η πρώτη προπόνηση του Μίτσελ, εξαιτίας των πολλών απουσιών.

Το απόγευμα της Τρίτης (5/2) διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η πρώτη προπόνηση του Μίτσελ.

Σε αυτή δεν πήραν μέρος οι διεθνείς, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αλλά και οι τραυματίες.

Γι' αυτό και κλήθηκαν να προπονηθούν 9 παίκτες από τη Νέων: Οι Χουτεσιώτης, Βλάχος, Σιώπης, Λεάντρο, Βούρος, Βέργος, Βουτσιώτης, Ρουγκάλας και Λύρας.

Οι παίκτες που πήραν μέρος, έκαναν ασκήσεις τεχνικής και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, ενώ δούλεψαν πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έκλεισαν το πρόγραμμα, το οποίο διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα, με δίτερμα και πολλές οδηγίες από τον Μίτσελ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε τον Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε πως θα είναι το απόλυτο αφεντικό, γι' αυτό θα πρέπει να σέβονται ό,τι λέει.

Όσοι αφορά τους τραυματίες, ο Ρόι Κάρολ έκανε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση. Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έκανε θεραπεία, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία και έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κινήθηκε ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και προφυλάχθηκε.

Η αυριανή προπόνηση (6/2) θα διεξαχθεί στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ