ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης και Βαλβέρδε για τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό

Μαρινάκης και Βαλβέρδε για τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Μαρινάκης είπε στον Βαλβέρδε για ένα ισχυρό και Ευρωπαίο Ολυμπιακό. Αρχίζει ο σχεδιασμός. Πρώτη μεταγραφή μπορεί να είναι και ο Σάντσες της Βαλανσιέν. Περίπτωση Ελευθερόπουλου, για μπακ-απ του ξένου βασικού τερματοφύλακα

Το ευρωπαϊκό προφίλ του Ολυμπιακού θέλει να χτίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Εδουάρδο Μαθιά και τον άμεσο συνεργάτη τους, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

"Πάμε όσο ψηλότερα γίνεται" ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ στον Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνάντηση που είχαν την Πέμπτη. Αυτό σημαίνει σημαντική ενίσχυση της ομάδας, σε όλες τις γραμμές και προφανώς, αν χρειαστεί, οικονομική υπέρβαση!

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια νέα πρόκληση. Τόσο για τον Βαλβέρδε, όσο και για τον ίδιο τον Μαρινάκη. Ναι μεν ο πρώτος στόχος παραμένει η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο, η Ευρώπη είναι μια "καλή ιστορία" από μόνη της. Ως τις 16 του μηνός, όπου ο Βαλβέρδε έχοντας συνεργαστεί τόσο με τον Μαθιά, όσο και με τον Κοβάσεβιτς θα παραδώσει το ολοκληρωμένο πλάνο μεταγραφών και αποχωρήσεων, υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρόλα αυτά, κάποιες υποθέσεις μπορούν να προχωρήσουν ενδιάμεσα.

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Σάντσες Μορένο είναι, ενδεχομένως, ο πιο προσιτός στόχος. Ο 26χρονος Κολομβιανός μέσος της Βαλανσιέν, που είναι ενήμερος του ενδιαφέροντος των "ερυθρολεύκων", θεωρείται αυτή τη στιγμή ο παίκτης που μπορεί να αποκτηθεί και ...πρώτος απ' όλους όσους πάνε φέτος στον Πειραιά.

Ο Μαρινάκης στη κουβέντα, που είχε με τον Βαλβέρδε, λέγεται ότι συμφώνησαν πως οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση βασικού αλλά και αναπληρωματικού τερματοφύλακα. Μιλάμε, δηλαδή, για οριστική αποχώρηση του Πάρντο και εξεύρεση δυο γκολκίπερ. Ενός ξένου και ενός καλού εφεδρικού. Υπάρχει ο Καμενί, αλλά και ο Μπράβο της Σοσιεδάδ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για μπακ-απ πίσω από τον όποιο πάρει τη θέση του βασικού κάτω από τα γκολπόστ.

Για όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες μέρες, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά ο σχεδιασμός των μεταγραφών. Σαφώς προέχει η οριστική ανανέωση της συνεργασίας με τον Κέβιν Μιραλάς, ενώ έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι άλλοι εκτός από τους Ραούλ Μπράβο και Ζαϊρί, θα αποτελέσουν παρελθόν.

Η απόφαση πάντως για ένα Ολυμπιακό ισχυρό και ικανό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Ευρώπη είναι δεδομένη. Μένει να μάθουμε και τον τρόπο ...της εφαρμογής της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ