ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαλαματίνες σε... Βαλβέρδε!

Μαλαματίνες σε... Βαλβέρδε!
INTIME SPORTS

Βροχή αντικειμένων δέχτηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια του ματς με τον Πιερικό, με οπαδούς να εκτοξεύουν από ομπρέλες μέχρι... μαλαματίνες!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Πιερικού στην Κατερίνη και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως το σίγουρο είναι πως ο Ισπανός προπονητής δεν θα αποχαιρετήσει το 2011 με τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις από τα ελληνικά γήπεδα.

Η αναφορά δεν έχει να κάνει με τον κακό αγωνιστικό χώρο (" Αυτό το γήπεδο είναι όπως όλα τα άλλα και οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν σε όποιες συνθήκες και αν βρίσκουν μπροστά τους", δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου) αλλά στην αντιμετώπιση που είχε από την εξέδρα των γηπεδούχων, με τον Ισπανό να απολαμβάνει της "πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας"...

Συγκεκριμένα, οπαδοί που βρίσκονταν πίσω από τον ερυθρόλευκο πάγκο εσκφεντόνιζαν κάθε λογής αντικείμενα, με το ρεπερτόριό τους να περιλαμβάνει από καπνογόνα, ομπρέλες, γεμάτα μπουκάλια μπίρες, ακόμα και μαλαματίνες.

Αυτό που έκανε μάλιστα αλγεινή εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ήταν πως η ρίψη των αντικειμένων γινόταν ακόμα και όταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε σηκωνόταν από τον πάγκο του για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας να είναι αν μη τι άλλο ένας από τους προπονητές-τζέντλεμεν των ελληνικων γηπέδων, που ουδέποτε έχει δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια με τη συμπεριφορά του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ