ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καμιά κουβέντα για την ταμπακιέρα ο Παναθηναϊκός"

"Καμιά κουβέντα για την ταμπακιέρα ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Κύκλοι της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχολίασαν την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας παράλληλα τους λόγους της ερυθρόλευκης ανακοίνωσης που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

"Δεν ερχόμαστε στον βούρκο σας" ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ το πρωί της Πέμπτης (22/12) ως απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/12) για την επίθεση στον Καλόπουλο.

Σειρά πήραν κύκλοι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να απαντήσει σε φιλολογικά κείμενα που αποφεύγουν να μπουν στην ουσία της γηπεδικής βίας που ενθαρρύνεται από στάσεις και …αποστάσεις των αρμόδιων φορέων, αλλά και συλλόγων.

Η χθεσινή ανακοίνωση, όπως ανέφεραν κύκλοι της Πειραϊκής ΠΑΕ, είχε ως στόχο να καυτηριάσει 2 θέματα: Πρώτον τη συστηματική τακτική της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , η οποία δίνει λαβή σε κουκουλοφόρους να μπουκάρουν στα γήπεδα (όπως δήλωσε ακόμα περιμένει ο φίλαθλος κόσμος να καταδικάσουν).

Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δε θέλουν να καταλάβουν ότι οι τακτικές αυτές θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και μάλλον, ακόμα και με τη σημερινή άρνηση της καταδίκης του συμβάντος της Κατερίνης εκ μέρους τους, δείχνουν ότι δεν έχουν καμιά κουβέντα για την ταμπακιέρα! Αυτό λοιπόν το ποδόσφαιρο και τις αποκρουστικές τακτικές που το πλήττουν ανεπανόρθωτα δείχνουν να ανέχονται και να υποκινούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως υποστήριζαν στο λιμάνι.

Δεύτερον την προκλητική αναλγησία των αρμοδίων φορέων για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. πλήρη αδράνεια Γερουλάνος, Μπιτσαξής, Παπουτσής, Πιλάβιος και Super League δεν αντιδρούν για τα αίσχη της Κατερίνης, δε δείχνουν να συγκινούνται για τον μεγάλο κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας ενός ανθρώπου και βέβαια, εάν οι πρωταγωνιστές ήταν …άλλοι, τότε θα είχαν γυρίσει τη γη ανάποδα. Προφανώς, οι στάσεις αυτές ίσως έχουν και έναν άλλο σκοπό: να παίρνουν μαθήματα οι υποψήφιοι μιμητές τους και να συνεχίζουν την εγκληματική δράση τους.

Το βέβαιο είναι, πρόσθεταν πάντα οι κύκλοι της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ότι η ανεύθυνη στάση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και των αρμόδιων φορέων πλήττει συνεχώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο στα μάτια του φίλαθλου κόσμου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ