ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά στο τραπέζι όλοι οι χαφ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Έτσι όπως εξελίχθηκε η υπόθεση με τον Γουίλιαν Αράο για τον Ολυμπιακό, αναγκάζει τους Πειραιώτες να "τρέξουν" κάποιες εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε να γίνουν οι προσθήκες πριν από την Λουκέρνη. Γιάκομπ, Βελόσο και... άλλοι στη λίστα.

Η αλήθεια είναι ότι οι εξελίξεις με τον Γουίλιαν Αράο ήταν απρόσμενες. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με την Φλαμένγκο, ήλπιζαν στο λιμάνι ότι οι μάνατζερ του Γουίλιαν Αράο δεν θα ύψωναν και άλλα εμπόδια. Αποσύρθηκαν, λοιπόν, οι “ερυθρόλευκοι” και πάνε γι' άλλα.

Ποια είναι τα “άλλα”; Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει. Ακούγεται ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις από την Βραζιλία.

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι εδώ και πολύ καιρό έχουν προταθεί κάποιοι ποδοσφαιριστές για τα χαφ, όπως για παράδειγμα ο 31χρονος Αργεντινός χαφ, Κλαούντιο Γιάκομπ, που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ και δεν έχει βρει ακόμη ομάδα.

Το ίδιο και ο Μιγκέλ Βελόσο, ο οποίος όμως ανήκει στο πελατολόγιο του Μέντες που κατέχει επίσης τα δικαιώματα των Βούκσεβιτς και Κόκα, για τους οποίους ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται. Όπως επίσης έχει στο πελατολόγιό του και τον Μιράντα, για τον οποίο χθες εκφράστηκε μία δυσφορία από πλευράς διοίκησης για την εικόνα του στην προετοιμασία.

Στη λίστα είναι φυσικά και ο Μαριάνο Μπαρέιρο. Ο νεαρός Αργεντινός χαφ της Ρασίνγκ έχει προταθεί, αλλά είναι μία περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη, καθώς έχει συμβόλαιο και ήδη έχει δοθεί δανεικός στην Ντιφένσα ι Ζουστίσια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να “σπάσει” ο δανεισμός του, πράγμα που είναι δύσκολο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ