ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Αράο, κοιτάζει δυο άλλες περιπτώσεις ο Ολυμπιακός

Willian Arao of Brazil's Flamengo, left, celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena)
Willian Arao of Brazil's Flamengo, left, celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena) AP PHOTO/LILIANA MICHELENA

Αν και οι "ερυθρόλευκοι" τα είχαν βρει σε όλα με την Φλαμένγκο, τελικά οι μάνατζερ του Βραζιλιάνου χαφ άλλαξαν τους όρους, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να ναυαγεί. Κοιτάζει δυο άλλες περιπτώσεις ο Ολυμπιακός.

Τέλος με τον Γουίλιαν Αράο ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" παρότι τα είχαν βρει σε όλα με την Φλαμένγκο, τελικά δεν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του εξαιτίας της στάσης που κρατούν οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι εκπρόσωποι του Αράο αλλάζουν συνεχώς τους όρους, γεγονός που έχει σπάσει τα νεύρα των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να εξετάσουν αμέσως - όπως χαρακτηριστικά είπαν - άλλες δύο περιπτώσεις.

Στην Βραζιλία έλεγαν ότι ο Αράο ζητούσε τραπεζικές εγγυήσεις από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, αυτό που τόνιζαν από τον Πειραιά ήταν ότι ο Βραζιλιάνος που πίεζε να έρθει κιόλας στην Ελλάδα, τελικά άλλαξε τη στάση του και κάπως έτσι η υπόθεση οδηγήθηκε σε ναυάγιο.

AP Photo/Liliana Michelena

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ