ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει Τραορέ ο Ολυμπιακός

Κλείνει Τραορέ ο Ολυμπιακός

Ο Μπακάγ Τραορέ της Μίλαν, είναι εκλεκτός του Ολυμπιακού για τα χαφ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κλείσει η μεταγραφή. Φήμες στην Ολλανδία για τον κόουτς Φαν Μάρβαϊκ...

Στον Ολυμπιακού φουλάρουν για την απόκτηση ενός παίκτη για τα χαφ και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην περίπτωση του, Μπακάγ Τραορέ από την Μίλαν.

Ο 28χρονος γεννημένος στην Γαλλία, βρίσκεται στους "ροσονέρι" από το καλοκαίρι του 2012 όταν και πήρε μεταγραφή από την Νανσί, όμως δεν είχε πολλές συμμετοχές.

Το φετινό καλοκαίρι, ο διεθνής άσος από το Μάλι, πήρε την απόφαση να φύγει από την ομάδα του Μιλάνου και ένας από τους συλλόγους που έδειξαν ενδιαφέρον είναι και ο Ολυμπιακός. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, θέλουν τον 28χρονο μέσο και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το συμβόλαιο του παίκτη για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Από την πλευρά, ο Μπακάγ Τραορέ είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Πειραιά, αφού γνωρίζει πως θα παίζει βασικός και συνάμα θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα λοιπόν μοιάζουν ιδανικά για τον Ολυμπιακό και η μεταγραφή του μέσου από το Μάλι, αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Πάντως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ο Τραορέ δεν είναι αμυντικός μέσος, αλλά ένας κλασικός μέσος.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως σημαντικό ρόλο στη συμφωνία των δύο πλευρών, έπαιξε και παίζει ο μάνατζερ του Βλάντιμιρ Βάις, Μίνο Ραϊόλα.

Φήμες για Μπερτ φαν Μάρβαϊκ

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα από την Ολλανδία έγραφαν για τον προπονητή, Μπερτ φαν Μάρβαϊκ και άφησαν να εννοηθεί πως κλείνει στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι Ολλανδοί ανέφεραν πως είναι έτοιμος να κλείσει σε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι πληροφορίες "φωτογράφιζαν" την ομάδα του Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ