ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκολ με κεφαλιά μετά από 3 χρόνια ο Σαβιόλα!

Γκολ με κεφαλιά μετά από 3 χρόνια ο Σαβιόλα!

Ούτε ο ίδιος ο Σαβιόλα δεν θυμόταν πότε σκόραρε για τελευταία φορά με το κεφάλι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του. Το Sport24.gr με αφορμή το τέρμα του Αργεντινού ενάντια στον Ατρόμητο, έψαξε και βρήκε το τελευταίο του γκολ με κεφαλιά, που σημειώθηκε τον Δεκέμβρη του 2010! (video)

Ο Χαβιέ Σαβιόλα όχι μόνο πέτυχε ενάντια στον Ατρόμητο το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά το έκανε σκοράροντας με το κεφάλι. Κάτι τέτοιο ακόμα και για τον ίδιο προκαλεί έκπληξη όπως δήλωσε μετά το ματς.

"Δεν θυμάμαι το τελευταίο γκολ μου με κεφαλιά, δεν είναι και πολλά. Πάντα προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες, όταν ένας αμυντικός δεν πιστεύει πως θα καταφέρω να πετύχω γκολ με κεφαλιά λόγω αναστήματος", τα λόγια του Σαβιόλα.

Όπως είναι λογικό, ο βραχύσωμος Αργεντινός επιθετικός δεν φημίζεται για την ικανότητά του στις κεφαλιά, κάτι που το αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Ο ύψους 1,69 Σαβιόλα σημείωσε ενάντια στην ομάδα του Περιστερίου το υπ' αριθμόν 10 γκολ με κεφαλιά στην καριέρα του! Μάλιστα είχε να πράξει κάτι ανάλογο σχεδόν 3 χρόνια, από το Δεκέμβριο του 2010.

Γκολ με κεφαλιά μετά από 3 χρόνια ο Σαβιόλα!

"Το τελευταίο γκολ με κεφαλιά πάντως, ήταν με τη Μπενφίκα, αλλά δεν θυμάμαι πότε". Το Sport24.gr έψαξε και βρήκε το γκολ που δεν θυμόταν ο Σαβιόλα. Ήταν με τη φανέλα της Μπενφίκα ενάντια στην Ολανένσε για τη 13η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος στις 3 Δεκέμβρη του 2010, όταν και ο Αργεντινός έγραψε με κεφαλιά το τελικό 2-0.

Μάλιστα, τόσο γκολ του Σαβιόλα στο "Καραϊσκάκης", όσο και αυτό ενάντια στην Ολανένσε προήλθαν από εκτέλεση κόρνερ, όπου και στις δυο περιπτώσεις ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή.

Γκολ με κεφαλιά μετά από 3 χρόνια ο Σαβιόλα!

Το τελευταίο γκολ του Σαβιόλα κόντρα στην Ολανένσε στις 3/12/2010 (στο 2:46):

To γκολ του Σαβιόλα ενάντια στον Ατρόμητο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ