ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει Παρέδες ο Ολυμπιακός

Κλείνει Παρέδες ο Ολυμπιακός

Στην απόκτηση του Χουάν Κάρλος Παρέδες προχωράει ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον 68 φορές διεθνή με το Εκουαδόρ δεξιό μπακ της Γουότφορντ.

Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού που συνδέονται με την Αγγλία καλά κρατούν. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην διαδικασία πώλησης των Μιλιβόγεβιτς και Καραμάνου σε Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ αντίστοιχα, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται να προχωράνε και σε μεταγραφική προσθήκη παίκτη που αγωνίζεται στο Νησί.

Πρόκειται για τον Χουάν Κάρλος Παρέδες, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ανήκει στην Γουότφορντ και έχει πραγματοποιήσει 68 συμμετοχές με την εθνική Εκουαδόρ. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος (8/7/1987) αμυντικός έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι για την Γουότφορντ, αυτό με την Τζίλιγχαμ για το αγγλικό League Cup, όπου αγωνίστηκε σαν στόπερ και στα 120 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο τρόπος που θέλει να αποκτήσει τον παίκτη ο Ολυμπιακός δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο θέλει την μεταγραφή να προχωράει α λα... Σισοκό. Δηλαδή με τη μορφή δανεισμού από την Γουότφορντ μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς εφόσον οι Πειραιώτες θελήσουν να τον κρατήσουν μετά το εξάμηνο.

Ο 30χρονος μπακ αναμένεται να αφιχθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τα ξημερώματα (03:40) της Τρίτης (31/1) και αργότερα μέσα στην ημέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από την Γουότφορντ στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κάτι προσπαθεί να "ψήσει" από Αγγλία ο Ολυμπιακός!
Πάει Φούλαμ ο Καραμάνος!
Πετάει για Αγγλία ο Μιλιβόγεβιτς!
Αυλωνίτης: "Καλή συνέχεια Θρύλε..."
Γεωργάτος: "Κάτω το κεφάλι και όλα θα έρθουν παιχταράδες μου"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ